Jurist

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Ben jij een jurist met een aantal jaren werkervaring en wil je jouw expertise inzetten in een academisch medisch centrum? Ben je analytisch en heb je een positieve instelling? Dan is dit wellicht de vacature voor jou.  

In het kort


• Je beschikt over een afgeronde wo-opleiding Nederlands Recht
• Onderwijs- en mededingingsvraagstukken vallen ook binnen jouw takenpakket
• Je gaat je met name richten op het toetsen en opstellen van samenwerkingsovereenkomsten en op bestuursrechtelijke vraagstukken
• Als jurist adviseer je onder meer de Raad van Bestuur en divisiebesturen op juridisch gebied

Wat ga je doen?

De Raad van Bestuur en divisiebesturen/directies worden op juridisch vlak ondersteund en geadviseerd door het team Bestuurlijke en Juridische Zaken. Onze juristen houden zich bezig met zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals het opstellen en beoordelen van diverse overeenkomsten, onderwijsrechtelijke aangelegenheden, het voeren van bestuursrechtelijke procedures, ondernemingsrechtelijke vraagstukken, aanbestedingsrechtelijke vraagstukken, privacy-onderwerpen en advisering over Medical Devices Regulation.. Als jurist binnen dit team richt jij je met name op het toetsen, c.q. opstellen, van samenwerkingsovereenkomsten en het behandelen van onderwijsrechtelijke aangelegenheden. Daarbij ben je ook betrokken bij mededingingsvraagstukken en andere voorkomende juridische werkzaamheden.  

Wat vragen wij?

Je bent een analytische en positief ingestelde jurist. Daarbij beschik je over een afgeronde wo-opleiding Nederlands Recht, bij voorkeur met een specialisatie op het gebied van civiel recht of bestuursrecht, en minimaal drie jaar relevante werkervaring. Je hebt ervaring met mededingingsvraagstukken en het opstellen en beoordelen van contracten. Je kunt snel analyseren en bondig formuleren. Zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift. Tot slot beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en weet je verbinding te maken op alle niveaus binnen de organisatie.

Meer informatie

Een assessment kan tot de sollicitatieprocedure behoren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je gaat aan de slag binnen het directoraat Juridische Zaken en werkt samen in een team dat bestaat uit vijf juristen. Dit directoraat ondersteunt de Raad van Bestuur, divisiebesturen en directoraten in bestuurlijke en juridische aangelegenheden.  Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Annette Hoeksema, directeur Bestuurlijke en Juridische Zaken
071-526 31 60

Solliciteren