Junior Inkoper

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Alles wat je in het LUMC ziet, op de geneesmiddelen na, moet Europees aanbesteed worden. Ben jij het inkooptalent met communicatieve en commerciële skills dat ons team als junior inkoper komt versterken en hier zijn steentje aan bijdraagt?

In het kort

• Je mag meewerken aan interessante Europese aanbestedingsprojecten
• Daarnaast adviseer je collega’s binnen het LUMC over inkopen
• En kun je binnen enkele jaren mogelijk doorgroeien tot medior inkoper
• Er is ruimte voor twee junior inkopers

Wat ga je doen?

Als junior inkoper zal je ingezet worden op verschillende werkzaamheden. Je beheert en behandelt de meldingsformulieren, oftewel het interne document waar aanbestedingstrajecten mee worden aangemeld. Als junior inkoper zet je enkelvoudige of meervoudige aanbestedingstrajecten in de markt en mag je meewerken aan complexe Europese aanbestedingen/inkooptrajecten. Dit doe je door te ondersteunen met verschillende administratieve taken. Denk hierbij aan: het inrichten van het aanbestedingsplatform, het optreden als contactpersoon tijdens de aanbestedingen, het beheren van de documenten in het archief en het ondersteunen bij het contracteren van leveranciers. Je houdt rekening met de kosten en het budget: jij wil de juiste producten van goede kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Tijdens dit inkooptraject onderhoud je contact met de opdrachtgevers. Je adviseert hen en zorgt voor de juiste afstemming en besluitvorming. Daarnaast informeer en adviseer je collega’s binnen het LUMC over de (gemaakte) inkopen. Je wordt ondertussen begeleid en gecoacht door een senior inkoper.

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal een commerciële hbo-opleiding afgerond. Je bent geïnteresseerd in Europese aanbestedingen, gaat een stevige onderhandeling niet uit de weg en weet om te gaan met weerstand. Verder is het belangrijk dat je resultaatgericht werkt en een klantgerichte houding hebt. Je hebt een hands-on-mentaliteit en bent communicatief vaardig. Ben jij dit? Dan maken wij graag kennis met jou!

Meer informatie

Voor deze functie kunnen er referenties opgevraagd worden. 

Je kunt ook contact opnemen met Diederik Bauw, senior Inkoper Telefoon 06 11 83 69 62.

Diederik Uijtenbogaart

"Geen dag is hetzelfde, en dat is een ontzettend pluspunt!"

Je werkplek

Je komt te werken op de afdeling Inkoop. Inkoop vervult een centraal coördinerende, adviserende en uitvoerende rol op de gebieden Initiële Inkoop, Contract- & Leveranciersmanagement en Operationele Inkoop. Belangrijk onderdeel van Initiële Inkoop is het begeleiden van (Europese) aanbestedingen voor leveringen en diensten. Dit zijn vaak interessante aanbestedingsvraagstukken. Je komt te werken in een jong team en ter versterking van dit team is er nu ruimte voor twee junior inkopers.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou graag bij het verder ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Als junior inkoper kun je doorgroeien naar medior of senior inkoper.

Diederik Uijtenbogaart, teamleider Initiële Inkoop 
06 54 73 54 91

Solliciteren