Junior Verpleegkundige Neurologie/Neurochirurgie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij onlangs afgestudeerd of studeer jij binnenkort af als verpleegkundige? En wil jij jezelf verder ontwikkelen en ontdekken waar jouw interesses liggen? Bij ons op de afdeling komen alle facetten van de zorg aan bod. En wij willen jou graag een werkervaringsplaats aanbieden. Word jij onze nieuwe collega?

In het kort

• Je wordt door ervaren collega’s gecoacht, begeleid en geschoold
• Zo leer je specialistische zorg aan de neurologische en neurochirurgische patiënten te geven
• Ook ga je complexe zorg geven aan multimorbide patiënten
• Binnen jouw functie werk je samen met verschillende disciplines en specialismes

Wat ga je doen?

In onze werkervaringsplaats word je als jong gediplomeerde verpleegkundige minimaal drie maanden geschoold en gecoacht door ervaren collega’s en daarna krijg je, zolang nodig is, begeleiding op de werkvloer. Alle facetten van zorg zijn aanwezig op onze afdeling. Zo leer je bij ons specialistische en hoog complexe zorg te geven aan onze neurologische en neurochirurgische patiënten. Onze patiëntencategorie is zowel beschouwend als snijdend, wat betekent dat je gaat samenwerken met verschillende disciplines en specialismes. Wij werken op basis van patiëntentoewijzing. Dit betekent dat je ook leert om de zorg rondom ‘jouw patiënt’ te coördineren en de familieleden van deze patiënt te begeleiden. Tevens ga je hoge complexe zorg geven aan multimorbide patiënten. En nadat je volledig ingewerkt bent en over voldoende kennis en ervaring beschikt, krijg je de mogelijkheid om ook te werken op onze Neurocare. Dit is de kans om jezelf als verpleegkundige verder te ontwikkelen en te ontdekken waar je interesses liggen en wat je energie geeft.

Wat vragen wij?

Wij zoeken jong gediplomeerde verpleegkundigen (mbo- of hbo-V). Uniek aan deze functie is dat het niet noodzakelijk is dat je relevante werkervaring hebt. Wij leiden je namelijk graag op tot verpleegkundige Neurologie/Neurochirurgie. Hierbij is het wel belangrijk dat je jezelf graag verder wil ontwikkelen en leergierig bent. Je denkt in oplossingen en kunt goed werken onder druk, oftewel je bent stressbestendig. Verder ben je nieuwsgierig naar nieuwe technieken en vind je leuk om samen te werken met collega’s in een team. Omschrijven we jou? Dan maken we graag kennis met je!

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen. Wij zijn doorlopend op zoek naar goede kandidaten.

Wil jij een kijkje achter de schermen en zien wat het werk als verpleegkundige Neurologie inhoudt? Bekijk onze eerste Instagram Takeover. In onze tweede Instagram Takeover nemen we je een dagje mee met de leerwerkplaats op onze afdeling. Deze takeover kun je  hier bekijken.

Bekijk hier onze afdelingsfilm.

Heb je al wat meer ervaring als verpleegkundige? Misschien dat de vacature Verpleegkundige Neurologie/Neurochirurgie wat voor jou is!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Seline van Houwelingen

'Ik wist van jongs af aan al dat ik in de zorg wilde werken’

Je werkplek

Op de verpleegafdeling Neurologie/Neurochirurgie staat het begeleiden van patiënten bij het ondergaan van topklinische en topreferente zorg voorop. Het accent van de afdeling ligt dan ook op diagnose en behandeling, ook is er aandacht voor palliatieve zorg. We werken vanuit een evidenced based practice en nauw samen met ziekenhuizen in de regio, diverse verpleeghuizen en revalidatiecentra, zo kunnen wij de opnameduur kort te houden. Het komend jaar gaat onze afdeling Neurochirurgie en de unit Neurocare uitbreiden.

Carrière in het LUMC

Je krijgt bij ons op de afdeling de kans om jezelf als verpleegkundige verder te ontwikkelen tot senior verpleegkundige of verpleegkundig expert. Ook heb je de mogelijkheid om binnen het LUMC door te groeien naar IC-, SEH- of Ambulanceverpleegkundige. Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Joan Meekel

Contact:  Joan Meekel, verpleegkundig manager, VNNP
071 526 69 02

Solliciteren