Information Security Officer

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt een information security officer. Kom jij ons team versterken?  

In het kort

• Je bent de schakel tussen de IT en onze zorg
• Je bent in staat om op verschillende niveaus in de organisatie te bewegen
• Je hebt kennis van beleid, processen en de menselijke factor binnen informatiebeveiliging
• Je bent resultaatgericht en zorgt dat verbeterpunten daadwerkelijk worden gerealiseerd
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan

Wat ga je doen?

Als information security officer heb je een richtinggevende rol waarbij jij de kaders stelt en bewaakt op het gebied van informatiebeveiliging, zodat de digitale innovatie van het LUMC op een veilige wijze plaats kan vinden. Daarbij kun je waar nodig stevig zijn om risico’s op een acceptabel niveau te houden. Hierbij verkoop je niet alleen maar ‘nee’, maar denk je mee over alternatieven of aanvullende maatregelen. Ook zorg je ervoor dat het LUMC een actueel inzicht heeft in de risico’s en aantoonbaar ‘in control’ is op het vlak van informatiebeveiliging. Dit doe je door de effectiviteit van maatregelen te bewaken en actie te ondernemen wanneer verbetering noodzakelijk is. Daarnaast ben je in staat om het informatiebeveiligingsbewustzijn van onze medewerkers te vergroten en stimuleer je het juiste gedrag. Je houdt je vakkennis op peil en werkt nauw samen met collega information security officers, architecten en de vele andere collega’s in het huis. Ben jij de onze nieuwe, ambitieuze information security officer die overstap wil maken naar een universitair medisch centrum (UMC)?  

Wat vragen wij?

Je hebt affiniteit met de kerntaken van het LUMC en je richt je graag op ontwikkeling en verbeteringen op het gebied van IT. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt. Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond en een afgeronde wo-opleiding is een pre. Daarbij neem je een aantal jaar relevante werkervaring binnen dit vakgebied met je mee. Je hebt gedegen inzicht en kennis van informatiebeveiliging, actuele risico’s en maatregelen. Je bent een energieke teamspeler met een goed gevoel voor humor en zowel het opstarten als het afronden van projecten geeft jou voldoening. Je voelt je thuis in complexe organisaties, zoals een UMC, waarin zorg, onderwijs en onderzoek gecombineerd worden en je ziet het als een uitdaging om informatiebeveiliging te borgen binnen deze context. Uiteraard beschik je over zeer goede communicatieve vaardigheden, ben je in staat abstracte onderwerpen helder uit te leggen en beweeg je je soepel op alle niveaus in de organisatie. Je bent resultaatgericht en zorgt dat verbeterpunten daadwerkelijk worden gerealiseerd. De voertaal op onze afdeling is Nederlands, dus tot slot is het belangrijk dat je deze taal zowel in woord als geschrift goed beheerst.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze IT&DI-film bekijk je hier!

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 4.615,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC) of maximaal € 5.383,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11, CAO UMC).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Frans en Marjolijn 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI)realiseert de link tussen de IT en de kerntaken van het LUMC. Wij staan in het hart van onze organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijk wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, met op zijn tijd ook een feestje van onze eigen feestcommissie!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Eva Schikker, a.i. recruiter IT&DI

e.schikker@lumc.nl

Solliciteren