Instrumentatietechnicus Laboratorium

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Heb jij een technische achtergrond en interesse in laboratorium- en sterilisatieapparatuur? Het team Medische & Laboratorium Techniek is ter versterking op zoek naar een enthousiaste en oplossingsgerichte instrumentatietechnicus. Word jij onze nieuwe collega?

In het kort

• Je onderhoudt en beheert laboratorium- en sterilisatie/desinfectieapparatuur
• Ook geef je ondersteuning en adviezen aan gebruikers van de apparatuur
• Het is een functie waar je zowel zelfstandig als in teamverband functioneert
• En je hebt een technische diploma op mbo+-niveau

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het technische beheer en het onderhoud van onder andere laboratorium- en sterilisatie/desinfectieapparatuur en -systemen. Ook ben je betrokken bij de introductie van nieuwe apparatuur en bied je ondersteuning aan de gebruikers. Een belangrijk aandachtsgebied binnen deze functie is de instandhouding en validatie van apparatuur op onder andere de laboratoria, Centrale Sterilisatiedienst (CSD) en de apotheek. Daarnaast ben je, net als de overige instrumentatietechnici, betrokken bij het beheer van de overige apparatuur in het LUMC. Al deze werkzaamheden verricht je zowel zelfstandig als in teamverband.

Wat vragen wij?

Voor deze functie zoeken wij een zelfstandige en slagvaardige kandidaat. Je hebt minimaal een technische opleiding op mbo+-niveau afgerond in de richting van de elektronica/elektrotechniek, werktuigbouwkunde of gelijkwaardig, bij voorkeur aangevuld met een opleiding validatie. Hiernaast heb je ook kennis van en affiniteit met ICT-techniek en ben je bekend met GMP/MDR/ISO 17025.Je hebt goede communicatieve vaardigheden, een klantgerichte houding en je beheerst de Nederlandse taal. Verder ben je leergierig en heb je een flexibele instelling. Afhankelijk van je opleiding en ervaring maken wij samen een specifiek opleidingsplan voor je.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Het Facilitair Bedrijf van het LUMC bestaat uit zes afdelingen, waaronder Instrumentele Zaken (IZ). Instrumentele Zaken telt ongeveer 45 medewerkers en bestaat uit de teams Medische & Laboratorium Techniek, Innovatie & Ontwikkeling, Front & Back Office en Adviesbureau Medische Techniek. De afdeling is verantwoordelijk voor de veiligheid en continuïteit van medische apparatuur, laboratoriumapparatuur en facilitaire apparatuur in het LUMC. In je functie als instrumentatietechnicus rapporteer je aan het hoofd Laboratorium Technologie en werk je nauw samen met collega's binnen en buiten het LUMC. Ook onderhoud je contacten met andere ziekenhuizen, bedrijven en de VZI.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: René Sloos, hoofd Medische & Laboratorium Techniek
071 526 44 24

Solliciteren