IT Specialist Mobile Device Management

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt een IT Specialist Mobile Device Management. Kom jij ons team versterken?

In het kort

• Je denkt en werkt mee aan het ontwikkelen en implementeren van Mobile Device Management-oplossingen
• Je werkt nauw samen met de collega’s van de Servicedesk
• Je voert tweedelijns werkzaamheden uit
• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling

Wat ga je doen?

Je bent als IT Specialist Mobile Device Management (MDM) het spreekpunt voor Mobile Device-, Enterprise Mobility en Unified Endpoint Management-vraagstukken van de eindgebruikers in het LUMC. Samen met vijftien andere IT specialisten maak je deel uit van het team ‘Werkplek en Office’. Het team is verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en vernieuwing van de werkplek (onder andere Windows, VDI, MobileIron, WorkspaceOne, DEM en Microsoft Office). Binnen dit team voer je werkzaamheden uit op het gebied van MDM, waaronder voornamelijk tweedelijns werkzaamheden (eventueel op locatie bij de gebruiker). Verder ondersteun je je collega’s van de IT Servicedesk en draag je bij aan het optimaal inzetten van MDM-oplossingen in de verschillende bedrijfsprocessen. Buiten je directe collega’s werk je veel samen met collega’s vanuit alle lagen van de organisatie. De communicatie die je daarbij voert is open en constructief.

Wat vragen wij?

Je bent een ervaren en bevlogen IT specialist met met een afgeronde, relevante opleiding op hbo-niveau en aantoonbaar kennis van MDM IT-systemen en -beheer. Je hebt ervaring met Android Enterprise, iOS, MacOS, ChromeOS en Windows. Ervaring met MobileIron, WorkspaceOne en/of Airwatch is een pre. Je bent creatief in het vinden van oplossingen, denkt hierbij out-of-the-box en houdt van uitdagingen. Je hebt overtuigingskracht en kunt collega’s coachen op technische toepassingen. Uiteraard heb je affiniteit met de zorg en richt je je graag op innovatie en ontwikkeling op het gebied van IT. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt. Ben je ook nog communicatief sterk, mens- en klantgericht, flexibel, stressbestendig en pragmatisch? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Buiten je werkzaamheden tijdens kantooruren werk je in een poule collega’s die buiten kantoortijden een roulerende bereikbaarheidsdienst invullen.

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze IT&DI-film bekijk je hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Daniёl Leen

"Kweekvijver voor ICT-talent."

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van onze organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijk wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, met op zijn tijd ook een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s ter ontspanning!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Zo kun je vanuit deze functie bijvoorbeeld doorgroeien naar een functie binnen het team van Applicatiebeheer, Infrastructuur en Vernieuwing of Projectmanagement. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Eva Schikker, recruiter IT&DI
06 38 14 83 54

Solliciteren