Fysiotherapeut

Medisch & klinisch

Je functie

Durf je als fysiotherapeut buiten bestaande kaders te denken? En is het trainen van klinische en kritiek zieke patiënten jouw roeping? Kom dan ons team binnen de dienst Fysiotherapie versterken!

In het kort

• Je combineert het geven van fysiotherapie met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg
• Je gaat aan de slag met zorg voor patiënten van meerdere, variërende afdelingen
• Je levert een bijdrage aan de verdere professionalisering en innovatie van het vakgebied

Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut in het LUMC doe je méér dan alleen het behandelen van het bewegingsapparaat. Je combineert hier namelijk fysiotherapeutische zorg met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg door het continu implementeren van de huidige inzichten. Verder lever je een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering en innovatie van het vakgebied. Je houdt je voornamelijk bezig met de zorg voor patiënten op de afdelingen Intensive Care, Thoraxchirurgie en Cardiologie.

Wat vragen wij?

Naast een hbo-diploma Fysiotherapie heb je aantoonbaar ervaring en affiniteit met het trainen en begeleiden van klinische patiënten die door hun aandoening laag belastbaar zijn. Het strekt tot de aanbeveling als je bijscholing hebt gedaan op het gebied van IC en/ of hartrevalidatie. Tot slot kun je goed samenwerken in een multidisciplinair revalidatieteam, voel je je thuis in een academische setting en heb je een flexibele instelling.  

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Je komt te werken bij de dienst Fysiotherapie. Fysiotherapeuten werken op bijna alle klinische afdelingen binnen het LUMC. De fysiotherapeutische behandelingen zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en worden in overleg met de behandelend specialisten ingezet. Door te specialiseren in verschillende vakgebieden kunnen wij hoogwaardige fysiotherapeutische zorg leveren. Naast patiëntenzorg werken we mee aan wetenschappelijk onderzoek en leveren we een bijdrage aan de opleiding van artsen, fysiotherapeuten en oefentherapeuten Mensendieck.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Eric Vermeulen, hoofd dienst Fysiotherapie
071-526 20 81

Solliciteren