Functioneel Specialist IT

Facilitair & ondersteunend

Je functie

De afdeling IT&DI bevindt zich in de interessante overgang van een traditionele beheerorganisatie naar een moderne organisatie met agile werkvormen. Ben jij een flexibele functioneel specialist die zich prettig voelt in een organisatie in beweging? Lees dan verder!

In het kort

• Je bent bruggenbouwer tussen IT en onze (HRM)professionals
• Je hebt hbo/wo- werk- en denkniveau en een achtergrond in de IT
• Je bent communicatief sterk
• Je werkt in een omgeving die volop aan het innoveren is 

Wat ga je doen?

Als functioneel specialist ben je onderdeel van een team dat verantwoordelijk is voor onze PeopleSoft HCM applicatie. Je richt de applicatie in en beheert deze. Je ziet verbanden tussen gebruikersmeldingen en weet deze om te zetten in verbetervoorstellen. Het is dan ook een dynamische en afwisselende functie: het ene moment vertel je vol enthousiasme over de mogelijkheden van deze applicatie aan een gebruikersgroep van HRM’ers en managers, het andere moment schakel je met de technisch specialisten of verhelp je een hardnekkige verstoring. Tussendoor los je allerlei technische en functionele vraagstukken zelf op, omdat jij de meeste kennis in huis hebt. Als er wijzigingen zijn (denk bijvoorbeeld aan een update, een wijzigingsverzoek, informatieverzoek of de uitrol van een nieuw project), dan is het jouw verantwoordelijkheid om deze in te richten, te testen en te implementeren. Je hebt proactief en hebt intensief contact met directe collega’s binnen de afdeling en vooral met de gebruikers en eigenaar van de applicatie, voor wie jij het vaste gezicht bent. Zo nodig draai je mee in de telefonische bereikbaarheidsdienst van IT&DI.

Wat vragen wij?

Jij bent een gemotiveerde en enthousiaste collega met hbo/wo- werk- en denkniveau, met een IT-achtergrond en bij voorkeur ervaring als functioneel specialist PeopleSoft of ontwikkelaar in Oracle. Je bent communicatief sterk, mens- en klantgericht, flexibel, pragmatisch en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent een zelfstandig en actief onderdeel van het team. Je hebt affiniteit met HRM-processen en innovatieve IT-omgevingen. Daarnaast heb je analytisch inzicht en ben je leergierig ingesteld. Je werkt graag in een dynamische omgeving en houdt van inhoudelijke uitdagingen. Je streeft altijd naar optimale ondersteuning van gebruikers en samenwerking met collega’s en maakt daarom graag persoonlijk contact. Beschrijven we jou? Solliciteer dan snel!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 4.200,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9, CAO UMC) of maximaal € 4.615,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC).

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze IT&DI-film bekijk je hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Esmee Stoop, IT-specialist

Esmee Stoop

"Op de IT-afdeling werken we aan de rand van de wetenschap."

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar er is ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte voor een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s ter ontspanning!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt.

Contact: Eva Schikker, recruiter IT&DI
06 38 14 83 54

Solliciteren