Flexpoolmedewerker Logistiek

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij student en op zoek naar een bijbaan? Of ben je van plan om een tussenjaar te nemen en zoek je een flexibele baan in de logistiek? Kom dan werken voor de grootste werkgever in de Leidse regio!

In het kort

• Je werkt op oproepbasis en geeft je beschikbaarheid aan ons door
• Wij roosteren je tussen 06.00 en 20:00 uur in
• Je werkt in ons magazijn, bij het afvalbeheer, de patiëntenvervoer of de beddencentrale.
• Het werk is voornamelijk fysiek werk en kan zwaar zijn, daarom is het belangrijk dat je een goede conditie hebt

Wat ga je doen?

Als flexpoolmedewerker kun je op alle werkplekken worden ingezet waar je nodig bent. In eerste instantie kom je als flexpoolmedewerker in ons magazijn te werken. Hier ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan, distribueren en controleren van materialen en goederen. Als uitvoerende kracht ben je vooral fysiek bezig, maar neem je ook administratieve taken voor je rekening, waaronder het verwerken van orders. Nadat je bent ingewerkt in ons magazijn, kun je ook ingewerkt en  ingezet worden binnen het team afvalverwerking, beddencentrale en patiëntenvervoer. Kortom, je bent breed inzetbaar en ondersteunt onze logistieke teams waar nodig is.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met mbo-werk- en denkniveau en (bij voorkeur) ervaring in de logistiek. Je hebt een goede werkinstelling en bent flexibel in de werktijden. Je houdt ervan om door te werken, maar dit gaat niet ten koste van de nauwkeurigheid. Je beheerst de Nederlandse goed in zowel woord als geschrift. Ook voel jij je thuis in een dynamische omgeving en beschik je over en klantgerichte instelling.

Meer informatie

Het betreft een bijbaan op oproepbasis.

Lars Meijer

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het LUMC is als het ware een stad op zich met duizenden patiënten en bezoekers per dag. En jij bent hier, als medewerker, (mede)verantwoordelijk voor onze logistiek. Van magazijnwerk tot aan de ontvangst van goederen. Jij zorgt er mede voor dat onze logistieke processen goed verlopen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar met ongeveer honderd andere collega’s, welke verdeeld zijn over de teams Patiëntenvervoer, Afvalbeheer, Beddencentrale en Goederenontvangst. Je werkt in de hele organisatie, waardoor je ook nauw samenwerkt met andere onderdelen binnen het Facilitair Bedrijf, en vanzelfsprekend ook met de diverse (zorg)afdelingen binnen het LUMC.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact:  Cor van der Meij, teamleider Goederenlogistiek, afdeling Logistiek
071 526 27 38

Solliciteren