Financieel Adviseurs Onderzoeksprojecten

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Heb jij affiniteit met subsidies van wetenschappelijk onderzoek en ben je op de hoogte van (inter)nationale subsidiemogelijkheden? Dan ben jij mogelijk een van de drie financieel adviseurs waar wij voor onze onderzoeksprojecten naar op zoek zijn.

In het kort

• Je coördineert ingediende en goedgekeurde projectaanvragen
• Je signaleert relevante ontwikkelingen op het gebied van subsidie
• Je adviseert onderzoekers en het management van het LUMC
• Ook onderhoud je het contact met subsidiegevers
• Wij zijn op zoek naar drie nieuwe collega’s ter uitbreiding van ons team

Wat ga je doen?

Als financieel adviseur ben je verantwoordelijk voor het administratief en financieel ondersteunen van projectleiders van onderzoeksprojecten binnen het LUMC. Dit betekent dat je contact onderhoudt met belangrijke subsidiegevers en relevante ontwikkelingen op het gebied van subsidievoorwaarden signaleert. Tevens ben je op de hoogte van de (inter)nationale subsidiemogelijkheden en zet je je kennis graag in wanneer je de projectleider en het management van het LUMC adviseert. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van beleid rondom het financieel-administratieve beheer van onderzoeksprojecten. Je houdt je bezig met het plannen en monitoren van ingediende en goedgekeurde projectaanvragen. Financieel-administratieve zaken stem je af met de onderzoekers en de adviseurs Planning & Control binnen de verschillende divisies en met je collega’s van de backoffice. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van financiële rapportages en voor het opleveren van projectdossiers ten behoeve van de externe accountant. Ook stel je, in overleg met de projectleider, forecasts op voor lopende onderzoeksprojecten.

Wat vragen wij?

Wij zoeken drie enthousiaste en flexibele collega’s die beschikken over goede financiële kennis en relevant hbo-werk- en denkniveau. Je functioneert prima in teamverband en hebt affiniteit met subsidies van wetenschappelijk onderzoek zoals H2020, ZonMW, KWF, NWO en collectebusfondsen. Je bent administratief sterk en kunt goed plannen en prioriteren. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Engelse taal in zowel woord als geschrift. Ervaring met klinische studies is een pre.

Meer informatie

Wij zijn op zoek naar drie kandidaten voor deze functie.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald in schaal 9 met een maximum bedrag van €4.284,- bruto per maand, of schaal 10 met een maximum bedrag van €4.707,- bruto per maand (CAO UMC). Beide bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.

Als gevolg van de corona-maatregelen werken wij momenteel fulltime vanuit huis. Daarmee houden we rekening tijdens het inwerken. Na deze periode zal gedeeltelijk vanuit huis en gedeeltelijk op kantoor worden gewerkt. Werken in deeltijd is bespreekbaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Evelien Luijt, recruiter

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je werkt voor het Projectenbureau, dat onderdeel is van het directoraat Financiën. Het Projectenbureau bestaat uit een team van 28 collega’s, waarbinnen de financieel adviseurs en administratief medewerkers werkzaam zijn. Het Projectenbureau beheert momenteel 2.000 onderzoeksprojecten, waaronder internationale consortia, klinische studies en projecten in samenwerking met de industrie. Sinds 2020 werken we met een nieuw Projectbeheersysteem genaamd Panama. We zitten in een uitdagende en dynamische fase om het Projectenbureau klaar te stomen voor de toekomst.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Bart Vermeulen, hoofd Projectenbureau

B.T.Vermeulen@lumc.nl

Solliciteren