Fellow Oncologie Orthopedie

Medisch & klinisch

Je functie

Heb je interesse in de klinische als wetenschappelijke aspecten van de oncologische orthopedische zorg en ben je al werkzaam als orthopedisch chirurg? Dan is het tweejarige fellowship Oncologie Orthopedie wellicht iets voor jou.

In het kort

• Je participeert in de multidisciplinaire behandeling van bot- en wekedelentumoren
• Je werkt nauw samen met onder meer radiotherapeuten en pathologen
• Traumatologie valt ook binnen jouw werkveld 

Wat ga je doen?

Als fellow oncologische orthopedische chirurgie is je aandachtsgebied de oncologische orthopedie, waarbij je ook participeert in de multidisciplinaire behandeling van bot- en wekedelentumoren. Je werkt samen met orthopedisch chirurgen, oncologisch chirurgen, radiotherapeuten en de verschillende ondersteunende specialismen (radiologie en pathologie). Daarnaast participeert je in de traumatologie en heb je de ambitie om de lopende wetenschappelijke onderzoekslijnen binnen de orthopedische oncologie te ondersteunen.

Wat vragen wij?

Je bent orthopedisch chirurg met interesse in zowel de klinische als wetenschappelijke aspecten van de oncologische orthopedische zorg. Je hebt daarnaast een bewezen affiniteit met academisch onderzoek en de ambitie het lopende wetenschappelijke onderzoek op het gebied van orthopedische oncologie te ondersteunen en bij voorkeur ben je gepromoveerd of rond je dit binnenkort af.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.  

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Onze afdeling Orthopedie heeft drie aandachtsgebieden met landelijke referenties: oncologische chirurgie, perifeer zenuwletsel en complexe implantaatchirurgie (inclusief infecties). Daarnaast is er een aantal topklinische regionale zorgtaken, zoals traumatologie, kinderorthopedie en wervelkolomfracturen. Wij zijn een interdisciplinaire medische- en onderzoeksafdeling en richten ons op diagnostiek, behandeling en het wetenschappelijk onderzoek van aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat. Artsen, paramedici, bewegingswetenschappers en biomechanische ingenieurs houden zich hier bezig met onderzoek gericht op de optimalisatie van de uitkomsten van orthopedische interventies. De medische staf Orthopedie in het LUMC bestaat uit zeven orthopedisch chirurgen en een actieve onderzoeksgroep.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken

Contact: prof. dr. Rob Nelissen, hoogleraar en afdelingshoofd Orthopedie
071 526 36 06

Solliciteren