Fellow Musculoskeletale Radiologie

Medisch & klinisch

Je functie

Voor een samenwerkingsverband tussen het LUMC en het HAGA ziekenhuis zijn we op zoek naar een enthousiaste radioloog met de differentiatie musculoskeletale radiologie. Kom jij ons team als fellow MSK versterken?

In het kort

• Het fellowship is een samenwerking tussen het LUMC en het HAGA ziekenhuis
• Je verdeelt je tijd 50/50 over beide ziekenhuizen
• De focus in het LUMC ligt op bot- en weke delen tumoren
• Vanuit het HAGA participeer je ook in het nieuwe orthopedisch centrum in Zoetermeer
• Per 01-04-2021 start je met deze eenjarige specialisatie 

Wat ga je doen?

Het fellowship MSK is een samenwerking met het HAGA ziekenhuis (Den Haag) en als fellow verdeel je je tijd gelijkmatig over beide ziekenhuizen. De klinische werkzaamheden verricht je in een team van gespecialiseerde radiologen, waarbij gebruik wordt gemaakt van alle modaliteiten. In het LUMC ligt de focus op bot- en weke delen tumoren; de Commissie voor Beentumoren komt eenmaal per maand plenair bijeen en wekelijks in een klein comité, daarnaast zijn reumatologie en gespecialiseerde orthopedie speerpunten. Het Centrum voor Botkwaliteit van de afdeling endocrinologie biedt complete zorg van analyse tot behandeling en follow-up van verschillende botaandoeningen. Wij geven regelmatig expert opinions binnen Nederland. In het HAGA is een ruim aanbod van de algemene radiologische musculoskeletale praktijk en participeer je in het nieuwe orthopedisch centrum in Zoetermeer. Je maakt deel uit van de medische staf van de afdelingen Radiologie en bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van deze afdelingen. Tot slot ben je betrokken bij de opleiding van assistenten en differentianten MSK radiologie.  

Wat vragen wij?

De radioloog die wij zoeken voor deze opleiding heeft een afgeronde differentiatie Musculoskeletale Radiologie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed in teamverband werken. Daarnaast ligt je interesse ook bij onderzoek en onderwijs.

Meer informatie

De startdatum voor deze vacature is per 01-04-2021.

Voor deze functie kunnen referenties opgevraagd worden.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met mevrouw Dr M. Reijnierse, sectiehoofd musculoskeletale radiologie, afdeling Radiologie LUMC, telefoon 071 5262052 of Mevrouw W. Huijgen, radioloog in het HAGA ziekenhuis, te Den Haag telefoon, 070-2105044.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Franca Witjas, PhD-kandidaat

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

De afdeling Radiologie herbergt de klinische disciplines Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Deze disciplines zijn volledig geïntegreerd binnen de afdeling. De klinische activiteiten van de afdeling zijn ondergebracht in orgaangerichte secties en omvatten diagnostiek en interventies. Research is een belangrijke focus, onder andere op het gebied van MRI-technieken, moleculair imaging en beeldanalyse. Op de afdeling worden radiologen, nucleair geneeskundigen, klinisch fysici en laboranten opgeleid en werkt men actief aan de opleiding van studenten Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Technische Geneeskunde.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Monique Reijnierse, radioloog, sectiehoofd afdeling Radiologie
071 529 94 70

Solliciteren