Duobaan: SEH- én Ambulanceverpleegkundige

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Het beste van twee werelden. Een duobaan waarbij je als verpleegkundige zowel op de Spoedeisende Hulp van het LUMC werkt als bij de Regionaal Ambulancevoorziening Hollands Midden. Een mooie combinatie van werken in de acute zorg binnen én buiten het ziekenhuis. Ga jij deze uitdaging aan?

In het kort

• Je werkt afwisselend op de Spoedeisende Hulp en ambulancedienst
• Het is belangrijk dat je momenteel SEH-verpleegkundige bent of ambulanceverpleegkundige
• Afhankelijk van je achtergrond mag je een aanvullende opleiding volgen
• En uiteindelijk mag je het beste van twee werelden combineren in één baan 

Wat ga je doen?

Volgens een roulatiesysteem werk je afwisselend (50/50) op de Spoedeisende Hulp (SEH) en op de ambulance. Als SEH- én ambulanceverpleegkundige is je belangrijkste taak de eerste opvang en coördinatie van zorg voor patiënten met een acuut medisch probleem. Tegelijkertijd zorg je voor aandacht en service richting patiënten, hun naasten en bezoekers. Jij zet je in voor zowel de spoedeisende als planbare zorg en registreert gegevens over patiënten en de behandeling. Op de ambulance zorg je dat de apparatuur en medicijnen aanwezig en gebruiksklaar zijn. Je verricht hier verpleegkundige en medische handelingen volgens het Landelijk Protocol Ambulancezorg. Ook geef je aanwijzingen en opdrachten aan de ambulancechauffeur om bij de behandeling te assisteren. Kortom, een mooie duobaan waarin werken in de acute zorg binnen én buiten het ziekenhuis samenkomt.

Wat vragen wij?

Jij wilt je kwaliteiten volledig inzetten binnen de acute zorg. Je hebt een diploma hbo-V of mbo-V/A en bent momenteel ambulanceverpleegkundige. Je bent leergierig en wilt je graag verdiepen in het andere vakgebied. Dit betekent dat jij bereid bent om je diploma tot SEH-verpleegkundige (CZO) bij het LUMC te behalen. Ook ben je BIG-geregistreerd en in het bezit van je rijbewijs B. Door de afwisselende werkzaamheden zoeken we iemand die sociaal sterk is en met diverse patiënten kan schakelen, iemand die flexibel is en kan improviseren. Je bent een stabiele kracht en kunt onder hoge druk werken. Je bent positief ingesteld en weet in iedere situatie heldere besluiten te nemen.   Ben jij momenteel SEH-verpleegkundige en geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan via RAV Hollands Midden op deze vacature.

Meer informatie

Het salaris bedraagt maximaal € 3.922,- bruto per maand (schaal 9A) bij een 36-urige werkweek, exclusief onregelmatigheidstoeslag.

Om te bepalen of je geschikt bent voor deze baan, loop je een dag mee met een SEH-verpleegkundige en plannen we een sollicitatiegesprek in. Voordat je aangesteld kan worden moeten we een referentiecheck doen en moet je een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen.

Als je momenteel SEH-verpleegkundige bent en de opleiding tot ambulanceverpleegkundige nog dient te volgen, dan kun je solliciteren op deze vacature via RAV Hollands Midden. Voor nadere informatie over de RAV en haar arbeidsvoorwaarden verwijzen we je naar de website van de RAV.

Bekijk de SEH-film: https://www.youtube.com/watch?v=JbhrVskFH34


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arne van Dam, SEH-verpleegkundige

Arne van Dam

"Met het gehele team zorgen we elke dag weer voor de beste zorg voor onze patiënten."

Je werkplek

Je komt deels te werken op de Spoedeisende Hulp afdeling binnen het LUMC. Het LUMC is een level 1-traumacentrum en biedt 24 uur per dag topklinische acute zorg. Onze afdeling is een dynamische afdeling met een groot team bestaande uit SEH-verpleegkundigen, SEH-artsen, physician assistants en ondersteunend personeel. Onze afdeling is in beweging en bereidt zich voor op de toekomst. Een toekomst waarin onze verpleegkundigen - samen met het multidisciplinaire team – de ruimte krijgen om zich te verdiepen en specialiseren. Daarnaast werk je ook voor de Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Hollands Midden. De RAV heeft 250 medewerkers in dienst en rijdt jaarlijks 60.000 ritten met 31 ambulances. De helft van deze ritten is spoedvervoer. De sfeer bij de RAV Hollands Midden is vriendelijk en open en de medewerkers zijn ambitieus. 

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Neely van Os, verpleegkundig manager, afdeling SEH
071 5296 687

Solliciteren