Doktersassistent Willem Alexander Kinderziekenhuis

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving waar je mag werken met kinderen tussen de 0 en 18 jaar oud? En houd jij het overzicht op hectische momenten? Dan ben jij wellicht de doktersassistent waar wij naar op zoek zijn.

In het kort

• Je komt te werken op onze polikliniek en dagbehandeling STAD in het Willem Alexander Kinderziekenhuis
• Je bent ons visitekaartje en het aanspreekpunt voor onze patiënten en ouders
• Je biedt ondersteuning tijdens verschillende spreekuren en verrichtingen
• Ook administratieve werkzaamheden behoren tot deze functie
• Het is belangrijk dat je beschikt over een afgeronde opleiding tot doktersassistent

Wat ga je doen?

Op onze polikliniek en dagbehandeling komen kinderen van 0 tot 18 jaar oud, waar jij voor hen en hun ouders/verzorgers het eerste aanspreekpunt bent. Je verwelkomt hen en zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak voelen. Voor onze afdeling ben jij de spin in het web. Je bent namelijk medeverantwoordelijk voor de voortgang en het voorbereiden van ons spreekuur. Je maakt onder andere ECG’s, meet de bloeddruk, en weegt en meet onze patiënten. Door jouw ondersteuning bij de specifieke spreekuren ben je van toegevoegde waarde voor de patiënt en de arts. Ook voer je zelfstandig medische handelingen uit, denk hierbij aan venapuncties en infusen inbrengen. Dit doe je niet alleen op onze polikliniek, maar ook bij onze opgenomen patiënten op de verpleegafdeling. Kortom, jij bent onmisbaar voor onze afdeling. Kom jij ons team versterken?

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een collega met een afgeronde mbo-opleiding tot doktersassistent. Je hebt ervaring in medisch assisterend werk en wil op onze polikliniek het verschil maken voor kinderen en hun ouders/verzorgers. Gastvrijheid vinden wij belangrijk op onze polikliniek. Hierbij is het belangrijk dat je makkelijk contact legt met onze patiënten en (aantoonbaar) affiniteit hebt met het werken met kinderen. Je hebt oog voor de veiligheid van het kind op sociaal, emotioneel en lichamelijk vlak en je houdt rekening met het ontwikkelingsniveau van het kind. Jij gaat de uitdaging aan om het kind zich op zijn gemak te laten voelen. Als doktersassistent op de polikliniek Kindergeneeskunde kun je je voorstellen dat bij ons op de afdeling veel geluidprikkels zijn. Het is dan ook belangrijk dat jij, ondanks de geluiden en rumoerigheid, gefocust blijft. Verder ben je stressbestendig en dit komt goed van pas als je moet schakelen tussen je werkzaamheden en wanneer je moet prioriteren. Word jij enthousiast van bovenstaande functie? Dan ben jij de onmisbare kracht waar wij naar zoeken.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

De gesprekken zullen eind april plaatsvinden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Yvonne Angevaare

Yvonne Angevaare 

"Ik ben eigenlijk een kameleon, ik pas me continu aan de situatie aan."

Je werkplek

Het Willem Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ) is een modern, comfortabel en kindvriendelijk ziekenhuis. Het combineert een kindgerichte omgeving met de voordelen van de nabijheid van alle specialismen en onderzoeksfaciliteiten ten behoeve van de patiëntenzorg. Het specialisme kindergeneeskunde onderscheidt zich in meerdere specialismen: kindercardiologie, kinderendocrinologie, kinderhematologie, stamceltransplantatie, kinder-maag-darm-leverziekten, kindernefrologie, kinderreumatologie, kinderneurologie, kinderlongziekten en algemene kindergeneeskunde.

Carrière in het LUMC

Binnen het WAKZ krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Ook faciliteert het LUMC bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast maken ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies deel uit van deze afspraken

Contact: Heidi Verweij, teamleider polikliniek WAKZ
071-529 85 80

Solliciteren