Docent en Themacoördinator Master Farmacie

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Ben jij apotheker met farmaceutische ervaring? En wil je een bijdrage leveren aan het onderwijs van de opleiding Farmacie? Solliciteer dan direct!

In het kort

 • Je draagt bij aan de opleiding tot apotheker en enthousiasmeert onze masterstudenten voor dit vak
• Je hebt de regie over een onderwijsthema en je zorgt dat alles goed op elkaar is afgestemd
• Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs

Wat ga je doen?

Als docent en themacoördinator heb je een afwisselende en veelzijdige taak. Je draagt bij aan de opleiding van studenten tot de apothekers van de toekomst. Als themacoördinator heb je de regie over een onderwijsthema en zorg je dat al het onderwijs van docenten en leerlingen goed op elkaar is afgestemd. Daarnaast verzorg en ontwikkel je als docent onderwijs dat masterstudenten enthousiast maakt om zich verder in de materie te verdiepen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een inspirerend docent en apotheker met ervaring in de farmaceutische praktijk. Je bent sterk communicatief ingesteld, kunt goed samenwerken en werkt pragmatisch en resultaatgericht. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs en de farmacie en vindt het een uitdaging om deze te effectief in te zetten voor de opleiding van patiëntgerichte basisapothekers. Je beschikt over een Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO) of bent bereid deze op korte termijn te behalen.

Meer informatie

Uitbreiding naar een 32-urige werkweek is met overleg ook mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ellen Paauw

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Binnen de afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie (KFT) vormt het team van de masteropleiding Farmacie een hechte groep van professionals die intensief samenwerkt om onderwijs te verzorgen van hoge kwaliteit. Er is een grote betrokkenheid bij zowel het onderwijs als bij de studenten. De masteropleiding is ingebed bij de faculteit Geneeskunde. De opleiding beoogt communicatief vaardige basisapothekers op te leiden die als geneesmiddelexpert effectief kunnen samenwerken met andere zorgprofessionals. Experience-based leren stimuleert studenten de kennis in de praktijk te brengen door middel van coschappen. Het onderwijs is in hoge mate activerend en kleinschalig.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: dr. Mieke Mulder, opleidingsdirecteur masteropleiding Farmacie, afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie
071 529 97 46
w.m.c.mulder@lumc.nl

Solliciteren