Docent Specialist Ouderengeneeskunde

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Bent u een specialist ouderengeneeskunde met affiniteit voor onderwijs en coördinerende taken? En bent u 12 tot 16 uur per week beschikbaar voor onderwijstaken ten behoeve van studenten Geneeskunde van de Universiteit Leiden? Dan is dit wellicht een interessante vacature voor u.  

In het kort

• U coördineert het onderwijs specialist ouderengeneeskunde in nauw overleg met de docenten en het hoofd studentenonderwijs
• U gaat les geven aan bachelor- en masterstudenten Geneeskunde
• U deelt graag uw kennis en ervaring als specialist ouderengeneeskunde
• U komt te werken in een inspirerende, academische setting 

Wat ga je doen?

Als docent specialist ouderengeneeskunde van de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) coördineert u het onderwijs wat door het team ‘specialist ouderengeneeskunde docenten’ wordt gegeven in het basiscurriculum. U neemt deel aan de uitvoering van werkgroep- en eventueel grootschalig onderwijs aan bachelor- en masterstudenten. U stemt uw onderwijs af op de eindtermen voor de specialist ouderengeneeskunde in de Geneeskundeopleiding. Daarnaast bent u betrokken bij het ontwerpen van werkgroeponderwijs en het maken van toetsvragen.

Wat vragen wij?

U bent specialist ouderengeneeskunde met affiniteit voor onderwijs. U heeft aantoonbare kwaliteiten en bij voorkeur ervaring in het aansturen van teams. Belangrijke eigenschappen daarbij zijn goede communicatieve vaardigheden, organisatietalent en een goed luisterend oor. Goed kunnen samenwerken met diverse disciplines is een voorwaarde om in ons team te kunnen functioneren. U beschikt over een Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) of bent bereid deze te behalen. Het LUMC zal u hierin ondersteunen.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 29 oktober.
Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met mevrouw drs. D.M.S. Ras, specialist ouderengeneeskunde, coördinator coschappen specialisme ouderengeneeskunde, d.m.s.ras@lumc.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Julia Mangione en Johan Stienstra

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde is een inspirerende academische werkplek waar  studentenonderwijs, vervolgopleidingen en wetenschappelijk onderzoek in de kerndisciplines huisartsgeneeskunde, sociale geneeskunde, specialist ouderengeneeskunde en medische antropologie worden georganiseerd.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert u bij het onderhouden en ontwikkelen van uw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:  mevrouw drs. M.W. Ottenhoff- de Jonge, hoofd studentenonderwijs

m.w.ottenhoff@lumc.nl.  

Solliciteren