Datamanager Medische Oncologie

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij een zeer nauwkeurige datamanager en beschik je over de benodigde medische kennis? Heb je daarnaast kennis van het (elektronisch) verzamelen en vastleggen van patiëntgegevens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

• Je verzamelt gegevens uit diverse brondocumenten
• Je legt deze gegevens vast in (elektronische) Case Report Forms
• Je kunt jezelf in zowel het Nederlands als het Engels goed uitdrukken

Wat ga je doen?

Als datamanager verzamel je patiënt-, diagnose-, behandeling en follow-up-gegevens uit het elektronisch patiënten dossier (HiX) en andere brondocumenten. Je registreert en/of randomiseert patiënten in een studieprotocol. Ook het verzamelen en vastleggen van deze patiëntgegevens in (elektronische) Case Report Forms valt binnen jouw werkzaamheden. Vervolgens controleer jij de gegevens op volledigheid en plausibiliteit. Je ziet erop toe dat onze klinische studies adequaat uitgevoerd worden conform het studieprotocol, de Europese wetgeving en ICH-GCP-richtlijnen. Daarnaast houd je mede de ISF (Investigator Site File) bij, begeleid je monitorvisites en vind je het geen probleem om overige werkzaamheden op te pakken.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die een (para)medische opleiding op hbo-niveau heeft afgerond. Onze voorkeur gaat uit naar een datamanager die geregistreerd staat als lokaal datamanager in het kwaliteitskader van de NVvOD (Nederlandse Vereniging van Oncologie Datamanagers). Ook is het een pre als je kennis hebt van ICH-GCP. Verder is het in deze functie belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands als Engels. Je bent in staat om te werken onder druk en met deadlines. Tot slot kun je zelfstandig werken, maar spreekt het samenwerken in teamverband jou ook aan.

Meer informatie

In overleg worden je werkdagen vastgesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Evelien Luijt, recruiter

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Op de onderzoeksafdeling van de Medische Oncologie werken medisch oncologen, researchverpleegkundigen, secretaresses en een datamanager. Met elkaar werken wij aan het indienen, opzetten, uitvoeren en afsluiten van alle fasen van patiëntgebonden onderzoek. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een datamanager.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Birgit van den Bos, senior datamanager, afdeling Medische Oncologie
071 526 35 40

Solliciteren