Coördinerend Analist Immunohistochemie

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Heb jij ervaring in de immunohistochemie op een pathologie-afdeling? Ben je op zoek naar een uitdagend vervolg van je carrière? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze functie.

In het kort

• Je geeft leiding aan de unit Immunohistochemie Diagnostiek
• Tegelijkertijd ben je meewerkend voorman/-vrouw
• Je richt je op een breed scala aan algemene immunohistochemische- en histologische technieken 

Wat ga je doen?

We zoeken een coördinerend analist voor de unit Immunohistochemie Diagnostiek. Je staat aan het hoofd van deze unit en geeft leiding aan alle medewerkers binnen de unit. Tegelijkertijd heb je de rol van meewerkend voorman/-vrouw. Je zorgt voor goede afstemming, prioritering en coördinering van de werkzaamheden. Ook geef je begeleiding aan studenten en nieuwe medewerkers. Daarnaast focus je je op een breed scala aan algemene immunohistochemische- en histologische technieken binnen de unit Immunohistochemie.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste, communicatief sterke en gemotiveerde collega die een HLO-opleiding heeft afgerond in een medische richting. Je neemt een flinke dosis ervaring/kennis van immunohistochemie op een pathologische afdeling met je mee en je hebt enige ervaring met begeleiden en/of opleiden van medewerkers. Als je ervaring hebt in het leidinggeven dan is dit zeker een pre. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de analyses en signaleert efficiëntieverbeteringen in werkprocessen en –procedures. Je hebt affiniteit met ISO 15189 en het organiseren en structureren van laboratoriumactiviteiten en bent betrokken bij de ontwikkeling, aanpassing, validatie en introductie van nieuwe technieken.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.

Acquisitie ten aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aroena Badal

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Pathologie verzorgt histologisch, cytologisch, moleculair pathologisch en postmortaal onderzoek ten behoeve van het LUMC en, op consultbasis, ten behoeve van externe ziekenhuizen en huisartsen. Ook heeft de afdeling een mortuariumfunctie en wordt er op brede schaal onderwijs gegeven. Binnen de afdeling Pathologie valt de unit Immunohistochemie Diagnostiek, waar jij komt te werken. Het team bestaat uit een groep van acht analisten.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Edith Hogenbirk, labmanager afdeling Pathologie
071 526 65 93
e.a.hogenbirk@lumc.nl

Solliciteren