Consulent Onderwijsondersteuning Zieke Leerlingen

Onderzoek & onderwijs

Je functie

De afdeling Diëtetiek, Maatschappelijk Werk en Patiëntenservice zoekt een breed inzetbare consulent onderwijsondersteuning zieke leerlingen (OZL) voor de Educatieve Voorziening. Wil jij kinderen en jongeren die langdurig of veelvoudig zijn opgenomen in het LUMC lesgeven en begeleiden? Reageer dan op deze vacature.

In het kort

• Je gaat onderwijsondersteuning bieden aan kinderen en jongeren die (langdurig) in het LUMC onder behandeling zijn
• Dit zijn voornamelijk leerlingen uit het voortgezet onderwijs en mbo, maar ook leerlingen uit de bovenbouw van het primair onderwijs
• Je hebt een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid, bij voorkeur in wiskunde of andere exacte vakken.
• Ook ben je in staat les te geven in andere vakken buiten jouw vakgebied om

Wat ga je doen?

Als consulent OZL bij de Educatieve Voorziening geef je les en begeleiding, aan bed of in ons leslokaal, aan kinderen en jongeren die langdurig of veelvuldig zijn opgenomen in het LUMC. Dit zijn voornamelijk leerlingen uit het voortgezet onderwijs en het mbo, maar je bent ook inzetbaar voor leerlingen uit de bovenbouw van het primair onderwijs. Je taken bestaan uit het ondersteunen en adviseren van scholen, ouders en leerlingen bij problemen die het gevolg zijn van ziekte en/of behandeling. Daarnaast informeer je ook intern en extern professionals over de gevolgen van ziek zijn tijdens het onderwijs, en neem je deel aan multidisciplinaire overleggen met artsen, verpleegkundigen en andere betrokken professionals. Zo geef je samen met collega’s vorm aan het (landelijk) beleid en voer je overstijgende taken binnen het LUMC en het landelijke netwerk ZIEZON uit.

Wat vragen wij?

Je hebt een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid, bij voorkeur in wiskunde of andere exacte vakken. Daarnaast heb je relevante onderwijservaring in het voortgezet onderwijs in verschillende leerjaren. Je bent breed inzetbaar en kunt  ook lesgeven in andere vakken dan jouw eigen discipline. We zoeken iemand die een echte teamspeler is en het leuk vindt om in een grote organisatie en in een multidisciplinair team te werken. Dit moet je wel aankunnen. Kennis en ervaring met verschillende culturele achtergronden is een pre. Verder ben je flexibel, empathisch en beschik je over kwalitatief goede communicatieve vaardigheden.

Meer informatie

De eerste ronde sollicitatiegesprekken wordt gehouden op maandag 14 december.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Jettie Marte

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

De Educatieve Voorziening maakt deel uit van het Team Psychosociale Zorg voor de kinderafdeling van het LUMC. Als consulent OZL bij Educatieve Voorziening kom je te werken in een dynamisch, gezellig en kundig, multidisciplinair team met pedagogische medewerkers, maatschappelijk werkers en psychologen. Je komt in dienst bij de afdeling Diëtetiek, Maatschappelijk Werk en Patiëntenservice dat bestaat uit diëtisten, maatschappelijk werkers, medewerkers patiëntenservicebureau, medewerkers familieopvang op de Spoedeisende Hulp en onderwijsconsulenten van de Educatieve Voorziening. Onze afdeling ondersteunt patiënten op het gebied van voeding, psychosociale zorg en educatie en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van deze vakgebieden.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Herma Hollander

Contact: Herma Hollander, afdelingshoofd, afdeling Diëtetiek, Maatschappelijk werk en Patiëntenservice
071 526 30 40
H.J.Hollander@lumc.nl

Solliciteren