Beleidsmedewerker SOOL

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Het specialisme Ouderengeneeskunde is volop in ontwikkeling. Heb je als beleidsmedewerker ervaring met kwaliteitsbeleid, procesmatig werken en communicatie en wil je op enthousiaste wijze een bijdrage leveren aan de missie van SOOL? Dan ben jij degene die we zoeken voor ons betrokken en vooruitstrevende team.

In het kort

• Je verleent ondersteuning aan het management team van Specialisme Ouderengeneeskunde Opleiding Leiden (SOOL)
• Je maakt voorstellen voor de uitvoering en de invulling van kwaliteitsbeleid
• Je komt werken in een enthousiast team van mensen die hart hebben voor de ouderengeneeskunde

Wat ga je doen?

Specialisme Ouderengeneeskunde Opleiding Leiden (SOOL) heeft als missie artsen in opleiding tot specialist (aios) op te leiden tot kundige, vooruitstrevende en betrokken specialisten Ouderengeneeskunde, die leiderschap tonen en het verschil maken. Samenwerkend leren, reflecteren en persoonlijke ontwikkeling van en door de aios zijn belangrijke onderwijskundige uitgangspunten van SOOL. Als beleidsmedewerker bied je ondersteuning aan het MT en SOOL. Je ondersteunt de interne organisatie waarbij je processen beschrijft, documentatie up to date houdt en verbetertrajecten uitvoert. Je signaleert wijzigingen in interne en externe regelgeving en past deze wijzigingen aan. Eveneens bied je ondersteuning bij het uitvoeren van het kwaliteitsbeleid en visitaties, het evalueren en bijstellen van het opleidingsplan, de onderwijs evaluaties en het drie jarenplan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de externe communicatie zoals het versturen van de nieuwsbrief, PR en het up to date houden van de website.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker met een relevante hbo opleiding heeft afgerond. Bij voorkeur hebt je kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot medische vervolgopleidingen en het uitvoeren van kwaliteitsbeleid. Tevens ben je vaardig in verslaglegging, procesmatig werken en het uitvoeren en begeleiden van een PDCA cyclus. Daarnaast heb je vaardigheden op het gebied van communicatie en PR.

Meer informatie

Het is belangrijk dat je op donderdagen beschikbaar bent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jettie Marte

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Het team van SOOL bestaat uit betrokken specialisten Ouderengeneeskunde, onderwijskundigen en gedragswetenschappers voor wie werkplezier belangrijk is en die hart hebben voor de ouderengeneeskunde en het opleiden van aios. SOOL maakt samen met de vervolgopleiding Huisartsgeneeskunde deel uit van de afdeling Public Health en Eerstelijns Geneeskunde (PHEG) van het LUMC, die naast genoemde vervolgopleidingen ook de disciplines Public Health, Medische Antropologie en eHealth omvat. SOOL werkt intensief samen met een groot netwerk van verpleeghuis -en stageopleiders in de regio en verzorgt een driejarig curriculum voor zo'n 100 aios. Specialisten Ouderengeneeskunde in opleiding werken (bij fulltime aanstelling) vier dagen per week in de praktijk en komen één dag per week terug naar het instituut voor ontmoeting en onderwijs. SOOL biedt een vooruitstrevende en inspirerende leeromgeving voor een leven lang leren. Hiervoor ontwikkelen we als docenten, opleiders én aios gezamenlijk onderwijs dat op de individuele ontwikkeling van de aios wordt afgestemd.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: A. Moll-Jongerius, Adjunct hoofd SOOL
0615431863
E-mail: a.moll-jongerius@lumc.nl

Solliciteren