Bedrijfsarts

Medisch & klinisch

Je functie

We zijn op zoek naar een geregistreerd bedrijfsarts die met enthousiasme vormgeeft aan het vak en samenwerkt met andere (kern)deskundigen binnen en buiten het team. Ben je toe aan deze nieuwe uitdaging? Dan maken we graag kennis met je!

In het kort

• Als bedrijfsarts richt je je op kwalitatief hoogwaardige bedrijfsgezondheidszorg in de volle breedte van het vak
• Je geeft advies op het terrein van arbeid en gezondheid binnen het LUMC en de Universiteit Leiden
• Je investeert in ‘continu verbeteren en leren’
• De begeleiding bij de covid-infectiebeoordelingen en testen valt binnen jouw werkveld
 

Wat ga je doen?

Als bedrijfsarts heb je uiteenlopende bedrijfsgeneeskundige taken op het gebied van verzuimbegeleiding, gezondheidsbescherming en (infectie)preventie. Deze taken combineer je met een integrale adviesrol op het terrein van arbeid en gezondheid, als onderdeel van het HRM-beleid. Bovendien heb je in deze periode van Covid een bijzondere rol: je begeleidt de medisch studentassistenten bij de infectiebeoordelingen en testen.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een geregistreerd bedrijfsarts die affiniteit heeft met de academische wereld of curatieve zorg. Je draagt graag bij aan belangrijke thema’s zoals vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Je deelt onze visie dat medewerkers en leidinggevenden gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor preventie en re-integratie. Goede communicatie en samenwerking met collega’s binnen en buiten het team is voor jou vanzelfsprekend. Je reflecteert op eigen handelen en neemt verantwoordelijkheid voor continue verbetering van de kwaliteit van onze dienst.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jettie Marte

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) is de gecertificeerde interne arbodienst voor de Universiteit Leiden en het LUMC. Daarbij verlenen we ook diensten aan enkele externe klanten. VGM is een onderdeel van het directoraat HRM en bestaat uit twee afdelingen: ‘Gezondheid’ en ‘Veiligheid & Milieu’. Als bedrijfsarts val je onder de afdeling Gezondheid. Wij zijn verantwoordelijk voor de bedrijfsgezondheidszorg van ruim 14.000 medewerkers. We hebben een collegiaal team, goede werksfeer en korte lijnen met onze klanten. Alle afdelingen zijn op loopafstand van elkaar te vinden.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Jacqueline van Duijn, hoofd Gezondheid, VGM
06-12807839

Solliciteren