Analist LUMC hiPSC Hotel (Anatomie & Embryologie)

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Het LUMC hiPSC Hotel is op zoek naar een analist voor het ondersteunen van de generatie en genetische modificatie van human induced pluripotent stem cells (hiPSCs). Heb je ervaring met celculturen en moleculaire biologie technieken? Ben je zeer gemotiveerd en goed georganiseerd? Dan ben jij de technicus die wij zoeken!

In het kort

• Je ondersteunt de generatie en genetische modificatie van hiPSCs
• Je maakt hiervoor gebruik van het CRISPR/Cas9 systeem en differentieert hiPSCs in specifieke somatische cel typen
• Je zult helpen met het onderhouden van de stamcel database en zult betrokken zijn in het voorbereiden en ondersteunen van praktische stamcel cursussen
• Je hebt ervaring met celculturen en moleculaire biologie technieken  
• Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken 

Wat ga je doen?

Lees de volledige vacature in de Engelse tekst.

Wat vragen wij?

Lees de volledige vacature in de Engelse tekst.

Meer informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het gaat om een fulltime functie op basis van een 36-urige werkweek. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van je ervaring, beginnend bij schaal 7M (CAO UMC, max. € 3.674 ,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek).

Lees de volledige vacature in de Engelse tekst.

Inge Briaire

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het gaat om een fulltime functie op basis van een 36-urige werkweek. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van je ervaring, beginnend bij schaal 7M (CAO UMC, max. € 3.674 ,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek). Lees de volledige vacature in de Engelse tekst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: dr. Christian Freund, afdeling Anatomie & Embryologie

E-mail: C.M.A.H.Freund@lumc.nl

Solliciteren