AIOS Anesthesiologie

Medisch & klinisch

Je functie

Ben je een enthousiaste basisarts die zich wil bekwamen in de wereld van de anesthesiologie en die graag in een innoverende academische omgeving wil werken? Dan maken wij graag kennis met je!

In het kort

• Je bent een enthousiaste basisarts
• Je wilt je opleiden tot anesthesioloog
• De opleiding begint 1 april 2021

Wat ga je doen?

Als arts in opleiding (aios) werk je als arts-assistent op de afdeling Anesthesiologie onder supervisie van ervaren anesthesiologen. Naast patiëntenzorg lever je onder meer een belangrijke bijdrage aan het onderwijs van geneeskundestudenten. Ook neem je zelf deel aan wetenschappelijke projecten en denk je mee over de kwaliteit- en veiligheidsprocedures van de afdeling. De opleiding tot anesthesioloog duurt in totaal vijf jaar en bestaat uit drie basis- en twee differentiatiejaren. Na vijf jaar ben je perioperatief anesthesioloog, anesthesioloog-pijnspecialist of anesthesioloog-intensivist. De opleiding vindt plaats in de Leidse Opleidingsregio en grotendeels in het LUMC.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die ons team bestaande uit aios, anesthesiologen en onderzoekers willen ondersteunen en aanvullen. Ben jij een enthousiaste, afgestudeerde basisarts met belangstelling voor onderzoek en/of onderwijs? Aarzel dan niet en reageer op deze uitdagende vacature!

Meer informatie

De startdatum van de functie is 1 april 2021

Voor deze functie zullen wij referenties opvragen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 23 november. 

Hans Friedericy

Hans Friedericy

"Ik werd in Canada geïnspireerd door een collega anesthesioloog en nu inspireer ik anderen."

Je werkplek

Het werkterrein van de afdeling Anesthesiologie is de perioperatieve anesthesiologie, pijnbestrijding, reanimaties en traumaopvang. De afdeling heeft naast patiëntenzorgtaken ook een omvangrijk aandeel in opleiding, onderwijs en bij- en nascholing. Het onderzoeksprogramma richt zich met name op de invloed van farmaca op het perioperatief beloop en de chronische pijnbehandeling.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Safia de Jong, secretaresse Anesthesiologie
071 526 23 01

Solliciteren