Van Krevelenwebinar

Van Krevelenwebinar | De kansen en risico’s van de digitale wereld en social media

Details

  • Locatie
    Online
  • Organisator
    Boerhaave Nascholing

Omschrijving

De wereld zit in een stroomversnelling. De ontwikkelingen van internet en social media zijn bijna niet bij te houden en vaak leren wij als behandelaren de nieuwste ontwikkelingen van onze cliënten. Hoe houden wij ons als behandelaren staande in deze 'nieuwe wereld'? Hoe benutten we deze wereld zo goed mogelijk? En hoe krijgen we zicht en grip op de risico’s die deze wereld met zich meebrengen?

In dit van Krevelenwebinar staan we stil bij de ontwikkelingen van de kansen en de risico’s die de digitale wereld en social media brengen en hoe deze de behandelingen van onze jongeren positief en negatief kunnen beïnvloeden.

Doelgroepen

Kinder- en jeugdpsychiaters, kinder- en jeugdpsychologen, hulpverleners jeugd, wijkteams, beleidsmedewerkers, Cardea, AW Jeugd-betrokkenen, huisartsen, artsen voor verstandelijk gehandicapten, JGZ-professionals, POH’s GGZ, physician assistants en andere geïnteresseerde professionals.

Van Krevelenlezingen

Boerhaave Nascholing is in 2018 met de Van Krevelenlezingen gestart. Elk jaar organiseren we drie tot vier lezingen waarvoor wij u van harte uitnodigen. Deze cyclus is een samenwerking van LUMC Curium, LUMC, Youz en GGZ Rivierduinen. Doel van de nascholingen is om vanuit de GGZ de kennis en ervaring die relevant is voor het gehele jeugdveld, in een interactieve bijeenkomst te delen.

Accreditatie

Omdat dit Van Krevelenwebinar online wordt aangeboden gelden er aangescherpte accreditatieregels. Van belang om te weten is, dat u de accreditatiepunten voor dit Van Krevelenwebinar alleen ontvangt, wanneer u de natoets met goed gevolg heeft afgerond. Met ‘met goed gevolg’ wordt bedoeld dat deze als behaald worden aangemerkt indien 70% van de antwoorden correct gegeven wordt. 

Doelgroepen

Kinder- en jeugdpsychiaters, kinder- en jeugdpsychologen, hulpverleners jeugd, wijkteams, beleidsmedewerkers, Cardea, AW Jeugd-betrokkenen, huisartsen, artsen voor verstandelijk gehandicapten, JGZ-professionals, POH’s GGZ, physician assistants en andere geïnteresseerde professionals

Inschrijven

LUMC Curium, Youz en GGZ Rivierduinen bieden u deze lezingencyclus aan. U kunt zich via deze link inschrijven. Deelname is kosteloos. 

Meer informatie

ONLINE - Van Krevelenwebinar XVII - De kansen en risico’s van de digitale wereld en social media