Introductiebijeenkomst Medical Delta Societies

Ben je werkzaam in de health & technology sector en wil je meedenken en meewerken aan de verdere invulling van de Medical Delta Societies, kom dan naar een van de introductiebijeenkomsten op 5 en 12 maart.

Details

  • Locatie
    Delft
  • Organisator
    Medical Delta Societies

Omschrijving

Halverwege 2024 start een nieuwe ronde Medical Delta programmering. Begin 2024 vinden er twee introductiebijeenkomsten plaats waarin nadere uitleg wordt geven over het proces voor deze programmering en een toelichting geven op de nieuwe missie, visie en strategie van Medical Delta.

Het doel van deze bijeenkomsten is ook om een eerste aanzet te geven tot het vormen van vier ‘Societies’. Binnen deze transdisciplinaire samenwerkingsverbanden werken alle partners in het health & technology ecosysteem van Zuid-Holland samen aan innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg.

De vier societies zijn:

  • Zorg
  • Preventie (Gezondheid & Vitaliteit)
  • Transformatie
  • Vergroening

Ben je als onderzoeker, bestuurder, professional, beleidsmedewerker of ondernemer werkzaam in de health & technology sector en wil je meedenken en meewerken aan de verdere invulling van de Medical Delta Societies, dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een van de introductiebijeenkomsten en mede vorm te geven aan een van de Societies.

Aanmelden

Je kunt je voor de bijeenkomsten aanmelden via deze link. De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagmiddag 5 maart en dinsdagmiddag 12 maart in Delft.

Meer informatie

Informatie over de nieuwe missie, visie en strategie van Medical Delta is hier te vinden.