Boerhaave Nascholing | Interstitiële longziekten, the basics

Met deze cursus krijgt u de benodigde kennis over longfibrose, handvatten voor goede diagnostiek en u raakt vertrouwd met de structuur en organisatie van de longfibrose zorg in Nederland.

Details

  • Locatie
    LUMC Gebouw 3 - V3-18/22
  • Organisator
    Boerhaave Nascholing

Omschrijving

Vroege herkenning van longfibrose en tijdige verwijzing kan leiden tot betere overleving en kwaliteit van leven voor de patiënten. Met deze cursus krijgt u de benodigde kennis over longfibrose (zowel pathogenese van het ziektebeeld als (lopende studies naar) behandelmogelijkheden), handvatten voor goede diagnostiek en u raakt vertrouwd met de structuur en organisatie van de longfibrose zorg in Nederland.

Interactieve voorbereiding

Ter voorbereiding op de fysieke cursus, maakt u e-learning. In de e-learning combineren we theorie en casuïstiek. De e-learning is een verplicht onderdeel om met succes af te ronden. Houdt rekening met een tijdsinvestering van 1 uur voor deze e-learning.

Programma

Tijdens de fysieke cursusmiddag zijn er lezingen, werkgroepen, een patiëntdemonstratie en een nagebootst multidisciplinair overleg tijdens de fysieke dag. We gaan de verdieping zoeken op de theoretische kennis die u in de e-learning heeft opgedaan.

Meer informatie

Boerhaave Nascholing - Interstitiële longziekten, the basics