Boerhaave Nascholing - Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie voor operatie- en poli-assistenten

Als operatie-/poli-assistent of mondhygiënist binnen de kaakchirurgie wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie. Na het volgen van deze tweedaagse nascholing bent u weer helemaal bij.

Details

  • Locatie
    LUMC
  • Organisator
    Boerhaave Nascholing

Omschrijving

Het programma biedt een goede aanvulling op de basiskennis van Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie. Alle theorie uit de nascholing kunt u straks direct toepassen in de praktijk. Zo doet u revelante (patho)fysiologische kennis op, vertellen sprekers over de belangrijkste behandelmethoden voor patiënten met mondziekten, kaak- en aangezichtsproblemen en leert u welke nieuwe technnieken kunnen worden ingezet.

Combinatie van theorie en praktijk

Tijdens de cursus wordt onder andere aandacht besteed aan: anatomie, embryologie, aangeboren afwijkingen, osteotomieën, oncologie, traumatologie, scopieën, implantologie en botpathologie. Naast een opfrissing van de theorie, maakt ook een praktijkdeel onderdeel uit van het programma.

De eerste cursusdag wordt afgesloten met een gezamenlijk etentje. Hier zal ook een groot deel van de sprekers bij aanwezig zijn. Bent u benieuwd naar wat er nog meer aan bod komt en wie de sprekers zijn? Bekijk dan het programmatabblad.

Doelgroepen

De cursus is bestemd voor operatie-assistenten en poli-assistenten van de afdeling Kaakchirurgie en voor mondhygiënisten.

Meer informatie

Boerhaave Nascholing -  Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie voor operatie- en poli-assistenten 2023