Afspraakinformatie voor de polikliniek gaat digitaal

28 maart 2024
leestijd
Op dit moment krijgt u een papieren brief over uw polikliniekafspraak. Dat gaat veranderen. Vanaf juni ontvangt u een e-mail als er een nieuwe poli-afspraak voor u is gemaakt. In deze e-mail verwijzen wij u naar mijnLUMC, het patiëntportaal van het LUMC. Op deze manier brengen wij u sneller op de hoogte. Daarnaast gebruiken wij hierdoor minder papier en dat is beter voor het milieu.

MijnLUMC, al uw informatie op één plek

In het patiëntportaal mijnLUMC vindt u alle informatie over uw afspraken en behandeling. Heeft u nog geen mijnLUMC? Maak deze dan aan via www.mijnlumc.nl.

Privacy

Medische informatie is privé. Door uw afspraken en medische gegevens via mijnLUMC te sturen, zijn ze alleen door u te lezen. Anderen kunnen uw afspraken en medische gegevens niet bekijken.

Check uw e-mailadres

Bent u patiënt bij ons? Check dan of uw juiste e-mailadres bij ons bekend is. In mijnLUMC kunt u uw e-mailadres controleren en aanpassen.

Machtigen

Bent u ouder/verzorgende van een kind jonger dan 12 jaar? Of bent u mantelzorger van een patiënt? Dan kunt u toegang aanvragen tot het mijnLUMC-account van deze persoon.

Afspraakbrief per post

Wij willen zoveel mogelijk digitaal gaan werken. Wilt u toch liever de afspraken per post blijven ontvangen? Pas dat dan aan in uw patiëntportaal mijnLUMC onder het kopje ‘Mijn gegevens’. Ga vervolgens naar ‘Toestemmingen’. Of geef dit door aan de balie bij de polikliniek.

Vragen?

Kijk hier voor meer informatie over mijnLUMC.