Familie Theunissen

In april 2021 was een van onze meiden helaas ziek. Na een aantal bezoeken aan de huisartsenpost werden we doorgestuurd naar het WAKZ.

Al snel werd duidelijk dat zij extra zuurstof nodig had en een nachtje moest blijven op de afdeling Bos. Dit was helaas precies met Pasen. Maar niets kwam ons te kort. Onze dochter was in zeer goede handen maar ook aan de ouders werd gedacht. De verpleegkundigen waren ontzettend lief en geduldig. Gelukkig ging het vrij snel beter en leefde zij weer op. In de ochtend werden we verrast door de servicemedewerker met een heerlijk ontbijt en zelfs wat extra’s i.v.m. Pasen. We hebben zelfs nog even de paashaas mogen ontmoeten. Die toverde snel een lach op het gezicht van onze dochter. Gelukkig mochten wij na één nachtje weer terug naar huis.

Niets kwam ons te kort. Onze dochter was in zeer goede handen maar ook aan de ouders werd gedacht.

Familie Theunissen

Alle medewerkers van het WAKZ hebben ervoor gezorgd dat dit voor ons een positieve ervaring was. De dokters en verpleegkundigen waren zeer behulpzaam en dachten echt mee met onze situatie. Onze dochter komt dan ook nog graag in het WAKZ.