Werkvoorbereider / Contractbeheerder

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij als werkvoorbereider / contractbeheerder op zoek naar een baan waarbij werk en privé in balans is en je zelf je werkweek van 36 uur indeelt? En zoek jij een baan waarbij binnen de vier muren van de organisatie alle facetten van jouw vakgebied zich bevinden? Dan hebben wij de vacature voor jou!

In het kort

• Je hebt een afwisselende en verantwoordelijke baan bij het academisch ziekenhuis
• Jouw werk is van cruciaal belang binnen onze organisatie
• Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze installaties op orde zijn
• Jouw prioriteit ligt bij het voorbereiden en aanbesteden van projecten
• Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het administratieve asset- en contractbeheer 

Wat ga je doen?

Het LUMC is als het ware een stad op zich met duizenden patiënten en bezoekers per dag en rond de 8.000 medewerkers. Het is hier van levensbelang dat werktuigbouwkundige installaties, elektrotechnische installaties en de technische automatisering uitstekend functioneren.  Hier ben jij als werkvoorbereider / contractbeheerder (mede)verantwoordelijk voor. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze complexe installaties, bijvoorbeeld op het gebied van luchtbehandeling, op orde zijn. Dit betekent dat jij je als werkvoorbereider richt op het voorbereiden en aanbesteden van projecten en verantwoordelijk bent voor asset- en contractbeheer. Jouw taak is het inhoudelijk voorbereiden en evalueren van (periodieke) onderhoudswerken en -contracten, waarbij je gebruikmaakt van de inhoudelijke expertise van je collega’s. Je zoekt geschikte leveranciers en firma’s, besteedt aan en toetst de offertes. Ook geef je advies over de te volgen aanbestedingsstrategie en het verlengen van contracten. In overleg met de projectleider pas je het periodiek onderhoud aan en incidenteel begeleid je werkzaamheden die door derden worden uitgevoerd. Kortom, het is een uitdagende en afwisselende baan, waarin je werkt aan projecten en de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij onze nieuwe collega?

Wat vragen wij?

Wij zoeken een werkvoorbereider / contractbeheerder die beschikt over relevante hbo-werk- en/of denkniveau en vakinhoudelijke kennis van techniek heeft. Het is een voordeel als je ook ervaring hebt met het (Europees) aanbesteden van werkzaamheden. Eigenschappen en vaardigheden die binnen deze functie belangrijk zijn is dat je van aanpakken weet, graag samenwerkt en duidelijk communiceert.

Meer informatie

Als werkvoorbereider / contractbeheerder bij het LUMC heb je een werkweek van gemiddeld 36 uur. Dit betekent dat je redelijk veel vrijheid hebt om je werktijd in te plannen. Kortom, ben jij toe aan een nieuwe stap waarbij er balans is tussen werk en privé, maar ook genoeg uitdaging en vrijheid? Dan is dit de functie voor jou! 

Frans en Marjolijn 

Marjolijn Folles en Frans Hogervorst

'Wij vullen elkaar aan. Waar mijn werk ophoudt, pakt Frans het op'

Je werkplek

Als werkvoorbereider/contractbeheerder kom je te werken bij het onderdeel Bedrijfsbureau van de afdeling Infra, onderdeel van het Facilitair Bedrijf. De afdeling Bedrijfsbureau ondersteunt de andere Infra-afdelingen bij het vernieuwen en onderhouden van de technisch infrastructurele voorzieningen binnen het LUMC. Deze ondersteuning bestaat uit de financiële administratie, gegevensbeheer, het voorbereiden van onderhoudscontracten en modificatieprojecten. Naast het Bedrijfsbureau bestaat de afdeling Infra uit de onderdelen Nieuwe werken, Gebouw & Installatiebeheer, Storingsdienst en Ruimtebeheer. In totaal werken er twaalf collega’s op onze afdeling: een afdelingshoofd, zes werkvoorbereiders , twee facilitair adviseurs, twee administratief medewerkers en een gegevensbeheerder. Als werkvoorbereider / contractbeheerder werk je nauw samen met de afdeling Gebouw & Installatiebeheer. Ons team is loyaal, professioneel, en betrokken.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou graag bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Wij bieden jou onder andere (interne) opleidingen en bijscholing aan. Maar je krijgt ook de mogelijkheid om zelf opleidingen en cursussen te volgen buiten jouw vakgebied om.

Contact: Ton van der Maat, hoofd Bedrijfsbureau, afdeling Infra
071 526 12 09

Solliciteren