Verpleegkundige Hartziekten

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Het hart is misschien wel het meest complexe orgaan van de mens. Heb jij je hier als verpleegkundige altijd al in willen verdiepen? Dan is dit je kans!

In het kort

• Je verleent zelfstandig zorg aan patiënten met cardiologische aandoeningen
• Je signaleert verbeterpunten en helpt zo onze zorg te verbeteren
• Je gaat aan de slag in een enthousiast team
• Het begeleiden van leerlingen is onderdeel van je functie
• Je wordt ingewerkt om zelfstandig op de Eerste Hart hulp te kunnen werken

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de afdeling Hartziekten verleen je zelfstandig zorg aan patiënten met cardiologische aandoeningen. Je coördineert de zorg voor de aan jou toegewezen patiënten en draagt bij aan de kwaliteit van de zorg. Je werkt nauw samen met een enthousiast multidisciplinair team. Daarnaast maakt leerlingbegeleiding onderdeel uit van je functie. Ook word je ingewerkt om zelfstandig op de Eerste Hart hulp te kunnen werken.

Wat vragen wij?

Je hebt de mbo- of hbo-V opleiding succesvol afgerond of beschikt over een inservice-diploma. Je hebt affiniteit met cardiologie en bent bereid de 5-daagse interne cursus Hartziekten te volgen. Daarnaast houd je actief jouw vaardigheden en kennis op peil en ontwikkel je ze verder. Op deze manier lever jij een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team. Bovendien heb jij een flexibele werkhouding, ben je accuraat en stressbestendig.

Meer informatie

Voor deze vacature vragen wij twee referenties op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Enkele jaren geleden zijn we verhuisd naar een nieuwe en grotere afdeling met twintig bedden en een aparte Eerste Hart hulp van vier bedden. We hebben daar de beschikking over nieuwe bewakingsapparatuur. De Hartziekten verpleegkundigen werken nauw samen met de andere teams binnen het Hart Long Centrum waar de afdeling Hartziekten een onderdeel van is. Bij het Hart Long Centrum horen verschillende teams: Hartziekten, Hartbewaking, Hartkatheterisatie, Hartfunctie en Thoraxchirurgie. We werken bovendien intensief samen met de Hartbewaking en de katheterisatiekamers. Ons speerpunt is het verlenen van topreferente diagnostiek en behandeling van aandoeningen aan het hart. Het vraagt om hoogwaardige verpleegkundige zorg. Dat we daarin slagen blijkt wel uit het feit dat vanuit heel Nederland patiënten worden ontvangen.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Alice van Duijn, Teamleider, afdeling Hartziekten, telefoon 071 529 82 61,

A.E.van_Duijn@lumc.nl

Solliciteren