Verpleegkundige Chirurgie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige met hart voor de zorg en spreekt de dynamiek van de chirurgie je aan? Wil je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de zorg en vind je het een uitdaging om betrokken te zijn bij verschillende specialismen? Dan is de functie van verpleegkundige op de verpleegafdeling Chirurgie (VCH) iets voor jou.

In het kort

• Binnen jouw team speel je een belangrijke rol in het herstelproces van de patiënt
• Je hebt te maken met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep
• Een werkomgeving waar protocollen niet zomaar ‘standaard’ worden toegepast 

Wat ga je doen?

Je bent naast het aanspreekpunt voor de patiënt, ook de spin in het web van de behandelend specialisten op de afdeling. Samen met het multidisciplinaire team ben je mede verantwoordelijk dat de hoog complexe zorg kwalitatief goed, volgens planning en protocol verloopt. De zorg waarmee je binnen een academische werkomgeving in aanraking komt is boeiend en uitdagend. Met jouw vakinhoudelijke kennis, klinische blik en communicatieve vaardigheden maak jij de heelkundige zorg steeds iets beter. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, in een dynamische werkomgeving

Wat vragen wij?

Je hebt een mbo- of hbo-opleiding tot verpleegkundige (bijna) afgerond. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele werkhouding. In deze functie is het belangrijk dat je goed kunt relativeren. Je bent daarnaast enthousiast, professioneel, gastvrij en kunt prima samenwerken. Door je expertise, klinische blik en analytisch vermogen vind je het leuk om te werken in een omgeving waar protocollen niet zomaar ‘standaard’ worden toegepast. Je weet goed de vertaalslag te maken naar de patiënt of de behandeling.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.  

Kevin Mensink 

Kevin Mensink

"Op de afdeling Chirurgie draag je bij aan het gehele herstelproces van de patiënt.”

Je werkplek

Binnen de verpleegafdelingen Chirurgie worden patiëntengroepen behandeld met uiteenlopende aandoeningen. De Chirurgie 1 is gespecialiseerd in gastro-intestinale, oncologische, algemene en endocriene chirurgie. De Chirurgie 2 kent vijf specialismen; Vaatchirurgie, Urologie, Traumatologie, Plastische Chirurgie en Orthopedie. Er wordt van je verwacht dat je zowel op de Chirurgie 1 als de Chirurgie 2 inzetbaar bent, maar je krijgt wel een vaste plek op een van de twee afdelingen. De complexe zorg en een cultuur van continu verbeteren bieden jou alle gelegenheid jezelf te ontwikkelen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:  Floris Veen, verpleegkundig manager
071 529 91 41

Solliciteren