Verpleegkundige Korte Opname- en Herstelafdeling (KOHA)

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Heb jij al een aantal jaar werkervaring in de ziekenhuiszorg? Of heb je eerdere ervaring opgedaan als verpleegkundige in het ziekenhuis en zou je graag terugkeren? Wij bieden je die kans! Op onze nieuwe afdeling Korte Opname en Herstel Afdeling (KOHA) zijn we namelijk op zoek naar ervaren verpleegkundigen die graag in ons ziekenhuis aan de slag willen en zich hier verder willen ontwikkelen.

In het kort

• Op onze afdeling worden patiënten zowel acuut als electief opgenomen
• Je werkt op een nieuwe afdeling waar je een bijdrage levert aan de opstart en ontwikkeling van zowel de afdeling als het team
• Het continu verbeteren is onderdeel van je werk
• Bij ons krijg je de kans om door te groeien en jouw ambities als verpleegkundige waar te maken

Wat ga je doen?

Bij ons worden patiënten zowel acuut als electief opgenomen. Dit betekent voor jou veel afwisseling en de mogelijkheid om veel te leren. Zo komen onze patiënten voor een kort durende opname voor de specialismen: interne geneeskunde, hematologie, oncologie, longziekten, maag- darm- leverziekten en transplantatiegeneeskunde. Bovendien is de afdeling gericht op de klinische patiëntenzorg voor patiënten ouder dan 65 jaar, die voor een acuut probleem direct ziekenhuiszorg nodig hebben. De zorg op onze afdeling is dan ook gericht op snelle diagnostiek en behandeling en tevens op functioneel herstel. De doelstelling is om voor deze groep patiënten binnen 72 uur de juiste (na)zorg op de juiste plek te organiseren. Wanneer de situatie daarom vraagt, nemen wij ook bewezen Covid-19 patiënten op. Kortom, dit is een functie met veel afwisseling en uitdaging op een nieuwe afdeling, waar je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een diploma A-Verpleegkundige, mbo-V of hbo-V en neemt ervaring als verpleegkundige binnen het ziekenhuis met je mee. Je bent enthousiast, leergierig, flexibel en stressbestendig. Je hebt zelfkennis en bent positief ingesteld, ook onder wisselende omstandigheden. Naast zelfstandig werken, functioneer je ook goed in teamverband en ben je servicegericht naar patiënt en familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Je vindt het leuk om voor patiënten te zorgen met soms hele uiteenlopende (acute) zorgvragen en het starten op een nieuwe afdeling met allemaal nieuwe collega’s spreekt jou aan. Ook ben je enthousiast om deel te nemen aan afdeling ontwikkelende activiteiten om de kwaliteit van zorg op de afdeling én binnen het centrum te blijven verbeteren.

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij minimaal twee referenties op.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Lieke Posthuma

Lieke Posthuma

“Hier wordt jouw talent gezien en mag je doen waar je goed en geïnteresseerd in bent.”

Je werkplek

De KOHA is, naast de Acute Opname Afdeling en de verpleegafdeling Interne Geneeskunde, één van de drie afdelingen binnen het Centrum voor Ongeplande Opname (CVOO). Het CVOO heeft een open cultuur en enthousiaste teams waar continu wordt gewerkt aan het verbeteren van kwaliteit van zorg, maar ook aandacht is voor de ontwikkeling van verpleegkundigen en verpleegkundig onderzoek.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Suzanne Blokker verpleegkundig teamleider, afdeling KOHA
071 529 6152

Solliciteren