Verpleegkundig Teamleider Hematologie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Wil jij de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau brengen in een academische omgeving? Volg jij de technologische, maatschappelijke en organisatorische ontwikkelingen in de zorg op de voet? Solliciteer dan nu op de functie van verpleegkundig teamleider binnen het LUMC Oncologie Centrum Klinisch!

In het kort

• Je bent een inspirerende, verbindende collega met een verpleegkundige achtergrond en leidinggevende ervaring
• Jij kunt geschreven strategie naar de praktijk vertalen
• Je hoofddoel is de kwaliteit van zorg borgen en verder verbeteren
• Een prettige werkplek staat centraal en dus help je wanneer nodig je team op de werkvloer 

Wat ga je doen?

Wij zoeken een enthousiaste en (bij voorkeur) ervaren teamleider die veranderingen uitdraagt en samen met het managementteam het afdelingsjaarplan vertaalt naar de praktijk. Hierbij focus jij op het optimaliseren van werkprocessen, met als uitgangspunt het uitdragen en borgen van kwaliteitszorg. Je schept de voorwaarden voor een prettige en professionele werkomgeving en bent daarnaast bereid in te springen bij ‘werkpieken’.

Wat vragen wij?

Je bent een verbindende, flexibele collega met een verpleegkundige achtergrond. Je hebt de hbo-opleiding Management in de Zorg of een vergelijkbare studie afgerond, bent daarmee bezig of bent bereid deze te volgen. Bij voorkeur heb je leidinggevende ervaring in het ziekenhuis. Je bent in het bezit van een actieve BIG-registratie. Verder stuur je inspirerend en coachend een professioneel team aan en ben je betrouwbaar, betrokken en open. Het is geen probleem als je niet eerder op een hematologische/oncologische afdeling hebt gewerkt, maar het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met deze patiëntengroep. Slaat deze beschrijving op jou en spreekt de functie je aan? Dan hopen we van harte dat je solliciteert.

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij referenties op.  

Ellen Paauw

Ellen Paauw

"Je krijgt hier zoveel kansen. Maar het pakken van die kansen ligt bij jou!"

Je werkplek

De teamleiders op het LUMC Oncologie Centrum Klinisch werken in een team van zes teamleiders verspreidt over drie afdelingen, die gezamenlijk een centrum vormen. De teamleiders vallen hiërarchisch onder een duaal team bestaande uit een medisch (oncoloog) en verpleegkundig manager. Op de verpleegafdeling Hematologie worden patiënten verpleegd met aandoeningen die zijn ontstaan door afwijkingen in het bloed, de bloedvormende organen en de lymfeklieren. De behandeling bestaat grotendeels uit het toedienen van chemotherapie, eventueel gevolgd door een stamceltransplantatie. Ook worden patiënten opgenomen met complicaties. De opnameduur is gemiddeld drie tot vier weken.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Ellen Paauw, verpleegkundig manager LUMC Oncologie Centrum Klinisch
071 529 74 99

Solliciteren