Verpleegkundig Onderzoekmedewerker Reumatologie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Als verpleegkundig onderzoekmedewerker van de afdeling Reumatologie werk je mee in alle fases van patiëntgebonden onderzoek. Word jij onze nieuwe collega?

In het kort

• Je bent verpleegkundige en zoekt een nieuwe uitdaging op het gebied van onderzoek
• Je richt je onder meer op de voorbereiding en coördinatie van klinisch-wetenschappelijk onderzoek
• Je wordt getraind op de betreffende studies.
• De planning van projecten en patiëntencontact valt ook binnen jouw takenpakket
• Je werkt in principe tijdens kantooruren. Buiten kantooruren is altijd in overleg

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig onderzoekmedewerker ben je betrokken bij klinisch onderzoek op de polikliniek Reumatologie en in reumatologieklinieken in de omgeving (waar we mee samenwerken). Je bent medeverantwoordelijk voor de voorbereiding, coördinatie en verrichting van de organisatie en uitvoering van klinisch-wetenschappelijk onderzoek, waaronder ook de planning van projecten en patiëntencontacten op de polikliniek tot je taken behoort. Dit houdt in dat je onderzoek gerelateerde handelingen uitvoert conform de richtlijnen van ICH/GCP. Je plant afspraken in met patiënten, geeft voorlichting en informatie over hun deelname aan wetenschappelijk onderzoek en voert handelingen en metingen uit volgens protocol. Ook verstrek je het studiemedicijn volgens het studieprotocol en ondersteun je onze onderzoekers. Dossiervorming (EPD) en dataopslag (elektronisch CRF) en het (indien nodig) afnemen van venapuncties en versturen van afgenomen samples behoren ook tot jouw takenpakket. Als verpleegkundig onderzoekmedewerker heb je intensief contact met patiënten, onderzoekers, artsen en in- en externe monitoren.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste en ambitieuze verpleegkundige met minimaal mbo-werk en -denkniveau. Bij voorkeur heb je de opleiding tot researchmedewerker gevolgd of ben je bereid deze te volgen. Als je in het bezit bent van een GCP-certificaat is dat een pre en anders ben je ook bereid dit certificaat te behalen. Uiteraard ben je BIG-geregistreerd. Je wilt graag bijdragen aan topklinische zorg en de wetenschap en hebt ervaring of aantoonbaar affiniteit met mensgebonden klinisch onderzoek. Je kunt goed coördineren en gaat nauwkeurig te werk. Je bent een teamplayer die beschikt over een gezonde dosis zelfkennis en flexibel is. Je werkt resultaatgericht, zelfstandig en kunt goed samenwerken waardoor je bijdraagt aan het gemeenschappelijke doel van de afdeling. Hierbij is het ook belangrijk dat je goed kunt communiceren en overtuigingskracht hebt. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal dan ook goed, zowel in woord als geschrift. Verder heb je goede computervaardigheden en heb je, bij voorkeur, een rijbewijs en beschikking over een auto. Beschrijven we jou? Solliciteer dan snel!

Meer informatie

Voor deze vacature zullen wij twee referenties opvragen. 

Bij vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met Willeke Balkenende, verpleegkundig manager, afdeling Reumatologie, telefoon: 071 529 8688 of met Jessica Vlot, studiecoördinator, afdeling Reumatologie, telefoon: 071 529 7413. Wil je liever je vragen stellen aan een CRU-verpleegkundige? Dit kan via het telefoonnummer 071 526 1827.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 31 augustus en 1 september 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Reumatologie is opgebouwd uit verschillende afdelingen waaronder de polikliniek, de Clinical Research Unit (CRU), het wetenschappelijk laboratorium en de afdeling Reumatologie Ambulante Zorg (RAZ). De afdeling Reumatologie combineert topklinische zorg met wetenschappelijk onderzoek. Het verbeteren van zorg door het uitvoeren van klinisch wetenschappelijk onderzoek is zelfs één van de speerpunten van de afdeling, een aanpak die de afdeling internationale faam heeft opgeleverd. De Clinical Research Unit (CRU), met verpleegkundig onderzoekmedewerkers, een verpleegkundig manager, een studiecoördinator en een medisch manager, is een afdeling waarbij voor verschillende wetenschappelijke onderzoeken medische gegevens worden verzameld met als doel de patiëntenzorg bij reumatische aandoeningen te verbeteren. Artsen en verpleegkundig onderzoekmedewerkers werken intensief samen met de onderzoekers van de afdeling en met vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie. Ook wordt samengewerkt met reumatologen in de wijde omgeving. Jij gaat als verpleegkundig onderzoekmedewerker werken in het CRU-team. Dit team bestaat uit vijf collega verpleegkundig onderzoekmedewerkers en diverse artsen en onderzoekers van de afdeling Reumatologie. Administratieve ondersteuning wordt gegeven vanuit de secretaresse van CRU en de polikliniek. Je leidinggevende is de verpleegkundig manager Reumatologie en de studiecoördinator CRU.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Willeke Balkenende - Reumatologie

Contact: Willeke Balkenende, verpleegkundig manager, afdeling Reumatologie
071 529 8688

Solliciteren