Trialcoördinator

Medisch & klinisch

Je functie

Heb jij een opleiding genoten in de biomedische wetenschappen, klinische chemie of biochemie én ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van het ondersteunen van clinical trials en biobanking? Ben jij graag in contact met mensen en een echte spin in het web? Dan maken wij graag kennis met jou!

In het kort

• Je hebt expertise, kennis van en ervaring met klinisch chemische én medische laboratoriumdiagnostiek in een geaccrediteerde laboratoriumsetting
• Je hebt aantoonbare kennis en expertise op het gebied van project- en procesmanagement en kunt uitstekend omgaan met databestanden en softwareapplicaties voor trialmonitoring
• Je schakelt veel met externe contacten en beschikt hierbij over een wervend vermogen
• Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen, Good Research Practices (GRP) en/of Clinical Trial Regulations (CTR) 

Wat ga je doen?

Als trialcoördinator vervul je een sleutelrol in de acquisitie, het contracteren en het faciliteren van verrichtingen en opslag van materialen. Je wordt inhoudelijk bijgestaan door inhoudsdeskundige laboratoriumspecialisten. Je vertaalt de afspraken naar protocollen en monitort de voortgang, rapportage en financiële afhandeling. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt richting klinische onderzoekers, wetenschappers en klanten, waarbij jij een wervende rol dient aan te nemen. Je werkzaamheden verricht je met grote nauwkeurigheid volgens vastgestelde richtlijnen. Voor de uitvoering van de analyses stem je af met de hoofdanalisten Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde (KCL). Je rapporteert rechtstreeks aan het afdelingshoofd en voorziet deze van voortgangsrapportages en managementinformatie.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een klinisch chemisch opgeleide medewerker met academisch denk- en werkniveau óf een medewerker met de opleiding biomedische wetenschappen of biochemie die affiniteit heeft met acquisitie voor klinisch onderzoek. Je houdt overzicht, werkt zelfstandig, gestructureerd en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het is een vereiste dat je expert bent omtrent de regelgeving rond klinisch onderzoek en kwaliteitssystemen. Een tweede vereiste is beheersing van de Nederlandse taal op minimaal C1 taalniveau. Je houdt ervan om te netwerken en hierbij je skills en expertise in te kunnen zetten. Verder ben je in staat om multidisciplinair overleg te voeren, adviezen over te brengen en dienstverlening af te stemmen. Ervaring met vergelijkbaar werk strekt tot de aanbeveling.

Meer informatie

Je komt te werken in geavanceerd en vooraanstaand laboratorium, waar we erg trots op zijn. Neem alvast een kijkje via  deze link

We streven ernaar om de units Kernlab en Bloedtransfusie in de toekomst samen te voegen, waardoor je breder ingezet kan worden.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw prof. dr. C.M. Cobbaert, hoofd Afdeling Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde, telefoon 071-526 4483 (direct – na 17h) of door een bel- of zoomafspraak te plannen via 071-526 2278 (secretariaat-tijdens kantoortijden). Het plannen van een (zoom)afspraak of oriënterend gesprek kan ook via e-mail: c.m.cobbaert@lumc.nl .

Voor deze vacature worden referenties opgevraagd. Een assessment behoort tot de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

We zijn een kennis- en servicecentrum met toegevoegde waarde voor aanvragend specialist en patiënt in een academische setting én met commitment voor opleiding, innovatie en onderzoek. De kerntaak patiëntenzorg wordt gerealiseerd door centralisatie van de klinische en poliklinische bloedafname en een kernlaboratorium met 24/7 klinisch chemische- en hematologische laboratoriumdiagnostiek, inclusief bloedtransfusie en (speciële) stolling. Daarnaast bieden wij speciële, niet 24-uurs diagnostiek aan en faciliteren wij klinische trials en invriesprotocollen inclusief Biobanking. Al onze diagnostische units van de afdeling zijn ISO 15189:2012 geaccrediteerd. De KCL bestaat uit 170 medewerkers verdeeld over diverse units. Het team waar jij deel van gaat uitmaken is een hechte groep ambitieuze medewerkers die doelmatig te werk gaan. Iedereen deelt dezelfde missie; de patiënt en de onderzoeker gaan altijd voor. Iedereen springt voor elkaar in waar nodig en zo zorgen we ervoor dat de afdeling zich continu kan blijven ontwikkelen.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

contact: mevrouw prof. dr. C.M. Cobbaert, hoofd Afdeling Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde
071-526 4483
c.m.cobbaert@lumc.nl

Solliciteren