Trialcoördinator

Medisch & klinisch

Je functie

Heb je een opleiding genoten in de biomedische wetenschappen, klinische chemie of biochemie én ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je kwaliteitsbewust, nauwkeurig, leg je makkelijk contact en wil je een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van het ondersteunen van clinical trials en biobanking? Dan ben jij wellicht de trialcoördinator waar wij naar op zoek zijn!

In het kort

• Je hebt expertise, kennis van en ervaring met klinisch chemische én medische laboratoriumdiagnostiek in een geaccrediteerde laboratoriumsetting
• Je hebt aantoonbare kennis en expertise op het gebied van project- en procesmanagement en kunt uitstekend omgaan met databestanden en softwareapplicaties voor trialmonitoring
• Je weet prioriteiten te stellen, begrotingen en contracten op te stellen en goed te organiseren
• Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen, Good Research Practices (GRP) en/of Clinical Trial Regulations (CTR)

Wat ga je doen?

Als trialcoördinator vervul je een sleutelrol in de acquisitie en het contracteren en faciliteren van verrichtingen en opslag van materialen ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek inclusief biobank materialen. Je wordt inhoudelijk bijgestaan door inhoudsdeskundige laboratoriumspecialisten. Je vertaalt de afspraken naar protocollen en monitort de voortgang, rapportage en financiële afhandeling. Je bent het eerste aanspreekpunt richting klinische onderzoekers, wetenschappers en klanten; je houdt ervan om te netwerken. Je verricht de werkzaamheden met grote nauwkeurigheid volgens vastgestelde richtlijnen. Voor de uitvoering stem je af met de hoofdanalisten KCL. Je rapporteert rechtstreeks aan het afdelingshoofd en voorziet deze van voortgangsrapportages en managementinformatie. Dit alles vindt plaats in een sterk gerobotiseerd medisch laboratorium. Kortom, we bieden jou een functie met veel afwisseling, contacten en verantwoordelijkheid voor het faciliteren van de research in ons academische ziekenhuis.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een klinisch chemisch opgeleide medewerker met academisch denk- en werkniveau óf een medewerker met de opleiding biomedische wetenschappen of biochemie, met affiniteit voor acquisitie van klinisch onderzoek. Je houdt overzicht, werkt zelfstandig, gestructureerd en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt expertise omtrent de regelgeving rond klinisch onderzoek en kwaliteitssystemen. Je bent in staat om multidisciplinair overleg te voeren, adviezen over te brengen en dienstverlening af te stemmen. Ervaring met vergelijkbaar werk strekt tot de aanbeveling.

Meer informatie

Voor een impressie van ons laboratorium kun je op op deze website kijken.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw prof. dr. C.M. Cobbaert, hoofd Afdeling Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde, telefoon 071-526 4483 (direct – na 17h) of 071-526 2278 (secretariaat-tijdens kantoortijden). Het plannen van een (zoom)afspraak of oriënterend gesprek kan ook via e-mail: c.m.cobbaert@lumc.nl .

Voor deze vacature worden referenties opgevraagd. Een assessment behoort tot de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

De afdeling Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde omvat een centrale bloedafname, een gecentraliseerd 24-uurs laboratorium o.b.v. Total Lab Automation en specifieke speciële units. De afdeling KCL voert een uitgebreid spectrum van diagnostische bepalingen op het gebied van routine chemie en hematologie, endocrinologie, serologische immunologie, allergie, therapeutische drug monitoring, algemene en bijzondere hemostase en transfusieserologie. De afdeling KCL faciliteert LUMC-onderzoekers en derden bij de uitvoering van research, klinische studies en biobanking. De afdeling Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde is ISO15189 geaccrediteerd en telt ca. 130 fte.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

contact: mevrouw prof. dr. C.M. Cobbaert, hoofd Afdeling Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde
071-526 4483
c.m.cobbaert@lumc.nl

Solliciteren