Teamleider Neurologie, Neurochirurgie en Psychiatrie in Opleiding

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Heb jij de ambitie om op stimulerende, motiverende en daadkrachtige wijze leiding te geven aan een team verpleegkundigen? Dan ben jij misschien wel de teamleider in opleiding die we zoeken!

In het kort

• Je wordt opgeleid tot teamleider
• Je gaat op diverse afdelingen aan de slag
• Als teamleider ben je een verbinder en weet jij het team te sturen en te motiveren
• Je bent ontwikkelingsgericht en richt je op het continu verbeteren van jouw werk en de zorg

Wat ga je doen?

Als teamleider geef je leiding aan verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele zorgproces, kwaliteitszorg, zorgvernieuwing en de professionalisering binnen het team. Je zit dicht op het proces, en zult ook af en toe zelf direct in het zorgproces deelnemen. Samen met het managementteam vertaal je het afdelingsjaarplan naar de praktijk en vice versa. Dit houdt in dat je een belangrijke rol inneemt bij het optimaliseren van werkprocessen. Je motiveert jouw team om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren en stimuleert de teamleden hun eigen kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste collega met een verpleegkundige achtergrond, met ervaring in een dynamische werkomgeving en met hart voor de zorg. Je werkt graag in een omgeving waar je een actieve bijdrage aan veranderingen en verbeteringen kunt leveren. Je hebt de ambitie en bent bereid de opleiding tot teamleider te volgen. Je bent ontwikkelingsgericht en werkt efficiënt. Zo kun je ook goed op jezelf reflecteren en weet je wanneer je taken bij anderen moet beleggen. Je bent daarnaast goed in coachen en hebt een luisterend oor, bent communicatief vaardig, een echte verbinder en kunt goed samenwerken. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan hopen we van harte dat je solliciteert!

Meer informatie

Voor deze vacature zullen we twee referenties opvragen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze vacature maar geen hbo-diploma Management in de Zorg (of vergelijkbare opleiding) hebben, dan bieden wij je de mogelijkheid om via ons de opleiding te volgen: kijk hier .

Denise de Boer

'Als verpleegkundige zag ik kansen en verbeteringen. Nu mag ik dit als teamleider oppakken.'

Je werkplek

Binnen de verpleegafdelingen Neurologie, Neurochirurgie en Psychiatrie (VNNP) worden patiënten behandeld met uiteenlopende aandoeningen. De Psychiatrie vormt jouw thuis basis. Hier zijn stemmingsstoornissen, somatoforme stoornissen en angststoornissen orde van de dag. De complexe zorg en een cultuur van continu verbeteren bieden jou alle gelegenheid jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een enthousiast team dat een mix is van jong gediplomeerd en ervaren verpleegkundigen.  

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Joan Meekel

Contact: Joan Meekel, verpleegkundig manager, afdeling VNNP
071 529 96 02

Solliciteren