Stafadviseur National eHealth Living Lab

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Ben jij een multitaskende duizendpoot die meerdere strategieën kan vormgeven om het National eHealth Living Lab (NeLL) sterk op de kaart te zetten? En wil je jouw steentje bijdragen door leiding te geven aan onze dagelijkse activiteiten, en PhD-kandidaten en postdocs aan te sturen? Dan ben jij wellicht de stafadviseur waar wij naar op zoek zijn!

In het kort

• Je richt je op het positioneren van NeLL op de eHealth markt en de doorontwikkeling van het NeLL brand
• Je gaat strategisch samenwerkingen met nationale eHealth-sleutelstakeholders en private partners
• Zo valt het werven van structurele funding onder jouw takenpakket
• Ook begeleid je, samen met onze (wetenschappelijke) managers, onze postdocs en PhD-kandidaten

Wat ga je doen?

Als stafadviseur (NeLL) ben jij verantwoordelijk voor het vormgeven van korte en lange termijn strategieën. Het doel van deze strategieën is om het NeLL juist te positioneren op de eHealth markt en strategische samenwerkingen met sleutelpartners (VWS, wetenschappelijke koepelorganisaties, etc.) en private partners aan te gaan. Dit laatste is voor structurele funding van bijvoorbeeld zorgverzekeraars of farmaceutische bedrijven. Daarnaast stel je strategieën op voor operationele en financiële processen. Binnen het NeLL geef je functioneel leiding voor de dagelijkse uitvoer van onze operationele activiteiten. Hierbij stuur je postdocs en PhD-kandidaten aan samen met onze (wetenschappelijke) managers.

Wat vragen wij?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een verbinder die in staat is om meerdere projecten tegelijk te overzien en te vormgeven. Je hebt een relevante wo-opleiding afgerond richting operationeel management, financieel management, HR-management, strategisch management, of vergelijkbaar. Daarnaast beschik je over de nodige ervaring en heb je een sterk bedrijfskundig inzicht. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kunt goed overweg met programma’s als Excel, Ultimo en Microsoft Office. Naast inzicht in wetenschappelijke processen, beschik je over sterke leiderschapskwaliteiten. Herken je jezelf in de termen analytisch, proactief, initiatiefrijk, innovatie en organisatiesensitief? Solliciteer dan direct!

Meer informatie

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Evelien Luijt, recruiter

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het National eHealth Living Lab  is een open science platform dat zich inzet voor verbetering van zorg, gebruikmakend van digitale zorgtechnologie (eHealth). We zijn een jonge organisatie (sinds maart 2018) met grotendeels ook jonge werknemers en een horizontale organisatiestructuur. NeLL is officieel onderdeel van het LUMC en valt onder de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Hine van Os, algemeen manager NeLL, afdeling PHEG
06 44348466
h.j.a.van_os@lumc.nl

Solliciteren