Stafadviseur Business Information

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Weet jij ons managementteam keer op keer te verrassen met heldere rapportages, data-analyses en dashboards en voel je je thuis in het beheren en optimaliseren van de onderliggende databases? Solliciteer dan als stafadviseur bij het directoraat Onderwijs en Opleidingen (DOO)!

In het kort

• Je bent dé data(base)-expert en kunt alle informatie boven tafel krijgen en met elkaar verbinden
• lJe weet al precies welke informatiebehoefte er is nog voordat de vraag gesteld is
• Je maakt de organisatie blij met jouw klantgerichte, gebruiksvriendelijke en proactieve informatievoorziening
• Je bent het informatie verwerkende schaap met de vijf poten: jij schrijft net zo makkelijk een macro als een scherpe analyse
• Je bent accuraat tot achter de komma, maar ziet ook het grotere geheel 

Wat ga je doen?

Als stafadviseur Business Information ben je verantwoordelijk voor het beheer van data en de totstandkoming van de managementinformatievoorziening binnen het directoraat en de onderwijsorganisatie van het LUMC. Jij weet als geen ander hoe je informatievoorziening en opdrachtgevers op het gebied van data-analyse enthousiast kunt maken voor het gebruiken van data in de bedrijfsvoering. Daarbij kun je constructief en overtuigend adviseren over nut en noodzaak van bestaande werkwijzen, rapportages en nieuwe informatieverzoeken. Je bent geïnteresseerd in de behoeften en de vraag achter de vraag van jouw opdrachtgevers en zet die gedrevenheid om in inhoudelijk relevante en gebruiksvriendelijke informatieproducten waarvan de applausmeter aangaat. Je voelt je thuis in grote hoeveelheden informatie, databases en systemen en kunt daarover in heldere  taal met de organisatie communiceren. Op het gebied van onderzoek zul je je onder meer richten op de ondersteuning bij en het adviseren over het gebruik van gegevens vanuit de universitaire informatiesystemen. Je bent daarbij een gelijkwaardige gesprekspartner voor de onderzoekers. Verder zul je je onder andere bezighouden met het verbeteren en uitbouwen van de DOO-bedrijfsinformatie database, koppelingen tussen de verschillende systemen en het LUMC dataplatform.

Wat vragen wij?

Beschik jij over een sterk analytisch vermogen, heb je aantoonbaar wo-werk- en denkniveau, werk je proactief én kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken? Krijg jij energie van het (door)ontwikkelen van Excel databases en rapportages? Dan ben jij misschien wel de stafadviseur die wij zoeken! Het is daarnaast ook belangrijk dat je nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaat met gestructureerde opslag van verzamelde gegevens. Je bent goed in prioriteren en hebt gevoel voor bestuurlijke processen. Tenslotte weet je informatie mondeling, schriftelijk en visueel helder te presenteren.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd. Mogelijk doorloop je een kleinschalig assessment. 

Data sollicitatiegesprekken: 1e ronde: 20 augustus en 2e ronde: 26 augustus.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Het directoraat Onderwijs en Opleidingen (DOO) zorgt voor de ondersteuning van en diensten voor docenten, studenten en andere deelnemers van onderwijs en opleidingen op het vlak van organisatie, planning, informatie en coördinatie. Dit wordt verzorgd door vijf afdelingen: de afdeling Universitaire Opleidingen coördineert en ondersteunt de universitaire bachelor- en masteropleidingen. Educatie Zorgsector verzorgt verpleegkundige basisopleidingen, verpleegkundige vervolgopleidingen, opleidingen voor medisch ondersteunende beroepen en nascholingen. Boerhaave Nascholing organiseert nascholingsactiviteiten voor huisartsen, medisch specialisten en onderzoekers. Het Onderwijs Expertisecentrum ondersteunt docenten en blok- en lijncoördinatoren bij de uitvoering, vernieuwing en verbetering van onderwijs. Het Onderwijsservicecentrum biedt services en diensten die te maken hebben met administratie, organisatie, planning en roostering en de organisatie van evenementen. Als stafadviseur ben je gesitueerd in het Bedrijfsbureau van het directoraat. Het Bedrijfsbureau bestaat verder uit de stafadviseurs kwaliteit, algemeen en de managementassistent van de directeur DOO. Het Bedrijfsbureau ressorteert onder de directeur DOO en ondersteunt het gehele managementteam.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Frank Damen

Contact: Frank Damen, directeur Onderwijs & Opleidingen

t.f.damen@lumc.nl

Solliciteren