Senior Netwerk Specialist

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt een senior IT-specialist netwerk. Kom jij ons team versterken?

In het kort

• Je bent de schakel tussen IT, onderzoek en onze zorg
• Je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen
• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling: je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan
• Je hebt ervaring in het beheren en implementeren van grote netwerkomgevingen

Wat ga je doen?

Het LUMC is volop in beweging waarbij de kernwaarden nieuwsgierig, verbindend en persoonlijk een prominente rol spelen. Het LUMC wil toonaangevend zijn en blijven in Europa op het gebied van zorg, onderzoek en onderwijs. Hiervoor is er een stabiele en vooruitstrevende infrastructuur nodig. Als netwerkspecialist sta je hierbij aan de basis. Op dagelijkse basis ben je verantwoordelijk voor het beheren en continu verbeteren van het netwerk welke bestaat uit 1200 switches, 3000 access points een ACI-netwerk in het datacenter en nexus cores. Dit alles van het merk Cisco. Verder ben je bekend met infoblox voor DHCP en DNS, Zabbix voor monitoring en heeft Cisco Prime voor jou geen geheimen. Naast het onderhouden van de huidige netwerkvoorzieningen speel je ook een grote rol bij het bedenken en implementeren van nieuwe technieken en toepassingen. Hierbij werk je nauw samen met de architect en de organisatie. Samen met de architect maak  je plannen voor een roadmap en breng je deze tot uitvoer  Je hebt hierbij de rol van specialist en binnen deze rol maak je ook de keuzes over welke hardware er moet komen en welke functionaliteit nodig is voor een innovatieve omgeving als het LUMC.

Wat vragen wij?

Het belangrijkste is dat je affiniteit hebt met de zorg en je je graag richt op innovatie en ontwikkeling op het gebied van IT. Je hebt een open en oprechte houding en staat klaar voor je collega’s. Ook vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt. Je bent een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat met minimaal hbo-werk- en denkniveau. Je hebt je certificering op het gebied van Cisco en hebt al enkele jaren ervaring. Je bent communicatief sterk, mens- en klantgericht, flexibel en pragmatisch. Bovendien heb je gevoel voor de behoeften van de organisatie. Ervaring in het werken in een Enterprise-omgeving is een pluspunt. Ben jij de netwerkspecialist die ons helpt een stabiele basis te bouwen die klaar is voor de toekomst? Wij zien je sollicitatie dan graag tegemoet!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze IT&DI-film bekijk je hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Chris Comenencia

Chris Comenencia

“Ik heb veel kansen gekregen om door te groeien en daarom zit ik hier nog altijd op mijn plek.”

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van onze organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Het team waarin jij werkt is verantwoordelijk voor de gehele ICT-infrastructuur en zorgt voor een stabiele infrastructuur die inspeelt op de toekomst. Hierbij zijn virtualisatie, cloud en automation belangrijke speerpunten.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt. Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Arzu Yücel hoofd Infrastructuurdiensten, afdeling IT&DI
06-21360541

Solliciteren