(Junior) Verpleegkundige Diverse Afdelingen

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Heb jij de opleiding mbo-V of hbo-V afgerond en ben je nieuwsgierig naar wat het LUMC te bieden heeft? Wij komen graag met je in contact! Je kunt bij ons eerst een dagje meelopen op een afdeling of even sparren met onze recruiter over je toekomstperspectief. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

In het kort

• Je krijgt de mogelijkheid om te sparren met één van onze recruiters
• Eerst kun je een dagje meelopen om te kijken of de afdeling goed bij je past
• Als je een goede klik hebt met een afdeling dan wordt dit jouw vaste plek
• Binnen de afdeling of daarbuiten heb je vele doorgroeimogelijkheden
• Ook als jong gediplomeerde kun je op deze vacature solliciteren 

Wat ga je doen?

In het LUMC staan onderwijs en ontwikkeling voorop. En daarmee doelen we ook op jou! Dus wil jij verder leren, je specialiseren of je juist eerst breed oriënteren? Het kan bij ons! We hebben op verschillende afdelingen verpleegkundigen nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afdeling Neurologie/Neurochirurgie, Hematologie/Oncologie en Chirurgie. Op basis van een oriënterend gesprek of meeloopdag kies je de afdeling waar jij voor aan de slag wilt gaan. Op elke afdeling ligt een andere zorgzwaarte, heb je meer of juist minder contact met je patiënten en kunnen je werkzaamheden enorm verschillen. Werkplezier vinden wij heel belangrijk, dus we helpen je graag uitvinden welke afdeling het beste bij je past. Dit kan door met verschillende afdelingen mee te lopen, maar je komt uiteindelijk wel te werken op een vaste afdeling. En wil je je (op gegeven moment) specialiseren in een bepaalde discipline, dan bieden wij hier talloze mogelijkheden toe.  

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde (junior) verpleegkundige en hebt de opleiding tot verpleegkundige (mbo-V of hbo-V) afgerond. Het is wel belangrijk dat je al enige ervaring in de zorg hebt. Bij voorkeur heb je eerder in een ziekenhuis gewerkt of stage gelopen, maar als je beschikt over ervaring in een andere tak van de zorg kunnen we ook kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarbij is het belangrijk dat je gastvrij bent, zeker naar onze patiënten. Als je ook nog gevoel voor humor hebt, dan is dat natuurlijk helemaal mooi. Daarnaast is het voor elke afdeling belangrijk dat je flexibel bent en snel kan schakelen.

Meer informatie

Als je solliciteert nemen we snel contact met je op, ook als je ver voor de sluitingsdatum reageert.  

Wil je je eerst even inlezen? We hebben verhalen verzameld van onze collega's op verschillende verpleegafdelingen om jou een goed beeld te geven van de verschillende mogelijkheden. Je leest ze hier.

En klik hier om de insta-stories van de verschillende afdelingen te bekijken!

Annemieke Hoek, tranplantatieverpleegkundige

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het LUMC is het academisch ziekenhuis van Leiden, wat voor jou betekent dat je kwalitatief hoge zorg levert aan een complexe patiëntenpopulatie. Je hebt actief en intensief contact met de patiënten en een diverse rol in een omgeving die de zorg elke dag een beetje beter wil maken. Vele collega’s gingen jou voor en zijn hun carrière gestart in het LUMC. Ze werken nu bijvoorbeeld als senior verpleegkundige, verpleegkundig specialist of verbeteren de zorg vanuit hun positie als manager. Sluit jij ook bij ons aan?

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Vera van der Kaap, recruiter, Team Werkenbij
071 526 57 45

Solliciteren