GZ-psycholoog Curium

Medisch & klinisch

Je functie

Wil jij je inzetten voor de psychische zorg rondom kinderen en jongeren met complexe klachten? Vind jij het leuk om een dagbehandeling (6-12 jaar) aan te sturen? Dan ben jij misschien de GZ-psycholoog waar we naar op zoek zijn!

In het kort

• Je werkt in ieder geval 16 uur voor de dagbehandeling en de andere uren voor de polikliniek van LUMC Curium in Gouda

• Je biedt behandeling aan kinderen en jongeren met complexe klachten en hun gezin

• Je bent verantwoordelijk voor het hele zorgproces rondom de patiënt 

• Je komt te werken in een klein, hecht en multidisciplinair team

• Je stuurt samen met de teamcoördinator een team van sociotherapeuten aan

Wat ga je doen?

Je behandelt kinderen/jongeren (en hun gezin) met een verscheidenheid aan complexe klachten.  Je werkt in een multidisciplinair team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Met het multidisciplinaire team werk je aan het verminderen van de problematiek en het mobiliseren van eigen mogelijkheden en capaciteiten van de kinderen en hun gezin. Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk voor het hele zorgproces rondom de patiënt. Je doet de intake en (indien geïndiceerd) het psychodiagnostisch onderzoek. Ook fungeer je als regiebehandelaar  in samenwerking met een kinder- & jeugdpsychiater of klinisch psycholoog. Aangezien de ouders van de kinderen een belangrijk onderdeel van de behandeling zijn, werk je ook nauw samen met onze systeemtherapeute. Naast de verantwoordelijkheid die je hebt voor de behandeling van de kinderen, stuur je samen met de teamcoördinator het sociotherapeutenteam aan. Het is een enerverende baan in een klein en enthousiast multidisciplinair team.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde GZ-opleiding met een BIG-registratie. Je hebt ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie en het is een pre als je ervaring hebt met werken vanuit het gedachtengoed van het Geweldloos Verzet. Verder beschik je over een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Meer informatie

In eerste instantie krijg je een contract aangeboden voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 5.584,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11, CAO UMC). Werkdagen en werktijden zijn in overleg.

Voor meer informatie over de vacature kun je ook contact opnemen met Antoinette de Jong, zorgmanager, afdeling Curium, telefoon 06-18309310 of Katie Brandt, teamcoördinator telefoon: 06-11536930

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jettie Marte

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

LUMC Curium is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie dat zorg biedt aan kinderen die door psychische klachten ernstig disfunctioneren. Met passie zetten wij ons in voor deze kwetsbare kinderen en hun gezinnen. Zij komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van complexe psychiatrische problematiek. De inhoud van onze individuele behandeltrajecten staat altijd voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is, we bekijken samen welke behandeling het beste past bij de hulpvraag. Naast onze kerntaak patiëntenzorg, richten wij ons ook op opleiding, onderwijs en onderzoek, LUMC Curium heeft twee locaties in Gouda en Oegstgeest en is onderdeel van de afdeling Psychiatrie van het LUMC. Jouw standplaats is Gouda. We hebben daar een polikliniek (4-18 jaar) van ongeveer 10fte met ook een klein outreachend team. Daarnaast is er een dagbehandelingslocatie met een KJP groep (6-12 jaar)) en een groep samen met Enver (4-8 jaar).

Carrière in het LUMC

LUMC Curium biedt een inspirerende werkomgeving. We leren van elkaar, we delen kennis en ervaringen met collega's en we houden elkaar scherp om de kwaliteit van onze zorgverlening constant te verbeteren. Bij ons werken dan ook bevlogen mensen, die zich met hart en hoofd inzetten voor de patiënt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor relativering, humor en creativiteit. Want ook voor onze eigen medewerkers willen we een gezonde en stimulerende omgeving creëren. We bieden een groot aantal opleidingsplaatsen en we moedigen alle collega's aan zich te ontwikkelen en door te groeien.

Katie Brandt Curium

Contact: Katie Brandt , teamcoördinator, afdeling Curium
06 11 53 69 30

Solliciteren