Data-engineer

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Zoek jij een rol als data-engineer? En wil je binnen jouw rol bijdragen aan de kwaliteit van de zorg? Dan ben jij de kandidaat waar de IT&DI-afdeling van het LUMC naar op zoek is. Sluit jij je bij ons aan?

In het kort

• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• En je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen
• Daadkracht en het durven veranderen zitten in jouw bloed
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan

Wat ga je doen?

De komende tijd staan er op bij de Data Intelligence Group (DIG) grote veranderingen en vernieuwingen op de planning waar jij als engineer aan werkt en over meedenkt. Je focust je hierbij op het ontwikkelen en bouwen van een dataplatform om naast traditionele business intelligence ook innovatieve toepassingen in de zorg te kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan thuismetingen van onze patiënten, waarbij zij hun gegevens via de app kunnen doorgeven. Op basis van dit soort gegevens kunnen we AI-modellen toepassen in het zorgproces om bijvoorbeeld de kans op infecties te voorspellen zodat artsen hun behandeling hierop kunnen aanpassen. Om dit soort innovaties ook in de toekomst mogelijk te maken, initieer jij continue verbeteringen van ons dataplatform om dit naar een hoger plan tillen. Daarbij ontwikkel je ETL-processen en API's met behulp van met name SQL en C# en maak je gebruik van versiebeheer met behulp van GIT en CI/CD. Ook vind je het leuk om je engineerervaring over te dragen aan de andere teamleden en hen te begeleiden en ondersteunen in de werkzaamheden. Een vraagstuk waar we de komende tijd bijvoorbeeld mee aan de slag willen is of we de overstap kunnen maken van een SQL-server naar een scale-out cloud database en zo ja, hoe. Wil jij het team meenemen bij dit soort projecten en kun je ook een deel van het uitvoerende werk voor jouw rekening nemen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat vragen wij?

Met jouw analytische blik kun je op abstract niveau meedenken over verschillende toepassingen en vernieuwingen binnen jouw vakgebied. Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van informatie/IT op zak en beschikt over wo-werk en denkniveau. Programmeertalen zoals C# en JAVA zijn jou bekend, of je weet – met jouw basis in andere programmeertalen – je dit snel eigen te maken. Wel is het belangrijk dat je ervaring hebt met DWH en ETL-processen en het ontwikkelen van API's/applicatieback-ends en applicatie-integratie. Je kunt goed overzicht houden over de totale architectuur van het dataplatform en hebt de drive om continu te vernieuwen en innoveren, en het spreekt dan ook voor zich dat je de ontwikkelingen op het gebied van datawarehousing en applicatie-integratie nauwlettend in de gaten houdt. We werken op een scrummatige wijze, dus bij voorkeur heb je hier ervaring mee. Je bent een teamspeler en kunt een trekkende rol in het team pakken. Tot slot vinden we het belangrijk dat je proactief te werk gaat, durft te communiceren en je verantwoordelijkheid neemt.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

We vragen minimaal basiskennis van de Nederlandse taal, aangezien de voertaal op onze afdeling Nederlands is.

Meer informatie over de afdeling lees je  hier  en onze IT&DI-film bekijk je hier !

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Daniёl Leen

"Kweekvijver voor ICT-talent."

Je werkplek

De DIG is onderdeel van de afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) en bestaat uit één back-end- en drie front-end-teams. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s ter ontspanning!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Liesbeth van Bostelen, manager, Data Intelligence Group

l.van_bostelen@lumc.nl

Solliciteren