Bedrijfsarts (in opleiding)

Medisch & klinisch

Je functie

We zijn op zoek naar een enthousiaste bedrijfsarts of een arts die graag bij ons de opleiding wil volgen tot bedrijfsarts. Ben je toe aan deze nieuwe uitdaging? Dan maken we graag kennis met je!

In het kort


• Je maakt dagelijks onderdeel uit van een inspirerend en deskundig team, o.a. bedrijfsartsen, Arbo-kerndeskundigen, adviseurs, verpleegkundigen, ondersteuning.
• Wij zorgen voor een opleidingsplaats en goede begeleiding. Jij investeert in ‘continu verbeteren en leren’
• Je geeft advies op het terrein van arbeid en gezondheid binnen het LUMC en de Universiteit Leiden
• Als bedrijfsarts (in opleiding) richt je je op kwalitatief hoogwaardige bedrijfsgezondheidszorg in de volle breedte van het vak

Wat ga je doen?

Als bedrijfsarts (in opleiding) heb je uiteenlopende bedrijfsgeneeskundige taken op het gebied van verzuimbegeleiding, gezondheidsbescherming en (infectie)preventie. Deze taken combineer je met een integrale adviesrol op het terrein van arbeid en gezondheid, als onderdeel van het HRM-beleid.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een bedrijfsarts (in opleiding) die affiniteit heeft met de academische wereld of curatieve zorg. Je draagt graag bij aan belangrijke thema’s zoals vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Je deelt onze visie dat medewerkers en leidinggevenden gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor preventie en re-integratie. Goede communicatie en samenwerking met collega’s binnen en buiten het team is voor jou vanzelfsprekend. Je reflecteert op eigen handelen en neemt verantwoordelijkheid voor continue verbetering van de kwaliteit van onze dienst.

Meer informatie

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast contract. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 5.133,- bruto per maand (bedrijfsarts in opleiding) of € 7.537,- bruto per maand (bedrijfsarts) bij een fulltime dienstverband (respectievelijk schaal 11A en 14 , CAO UMC).

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arzu Yazul

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) is de gecertificeerde interne arbodienst voor de Universiteit Leiden en het LUMC. Daarbij verlenen we ook diensten aan enkele externe klanten. VGM is een onderdeel van het directoraat HRM en bestaat uit twee teams: ‘Gezondheid’ en ‘Veiligheid & Milieu’. Als bedrijfsarts val je onder het team Gezondheid. Wij zijn verantwoordelijk voor de bedrijfsgezondheidszorg van ruim 15.000 medewerkers. We hebben korte lijnen met onze klanten en een goede werksfeer.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Jacqueline van Duijn, hoofd Gezondheid, afdeling Veiligheid, Gezondheid en Milieu
06-12807839

Solliciteren