Analist Center for Proteomics and Metabolomics

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Wij zoeken naar een enthousiaste analist die de groep Metabolomics van het Center for Proteomics and Metabolomics (CPM) komt versterken. Als jij graag werkt met de modernste analysetechnieken dan is dit de rol voor jou!

In het kort

• Je werk bestaat vooral uit het voorbereiden en analyseren van monsters
• Je richt je op zowel monstervoorbereiding voor lipidomics- en metabolomics-onderzoek
• Je levert een bijdrage aan multidisciplinaire onderzoeksprojecten
• Je werkt in een internationale multidisciplinaire omgeving 

Wat ga je doen?

Je focust je op monstervoorbereiding voor lipidomics- en metabolomics-analyses. Je foust je op monstervoorbereiding, analyse van monsters, alsook in beperkte mate data-analyse en datarapportage. Primair richt je je op het voorbereiden van monsters, waarbij je verschillende technieken toepast, zoals SPE, geautomatiseerde SPE, lipid-extractie en eiwitzuivering.

Wat vragen wij?

Je hebt een BSc- of MSc-graad in chemie of analytische chemie. Bij voorkeur heb je ook al ervaring met mass spectrometrie gebaseerd op metabolomics en/of lipidomics. Een goede beheersing van de Engelse taal is essentieel. Je werkt namelijk samen met internationale partners en communiceert ook met internationale PhD-kandidaten binnen de groep. Tot slot heb je affiniteit met data-analyses en rapporteren

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.  

Aroena Badal

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De Metabolomics groep van het de afdeling CPM draagt bij aan fundamenteel en klinisch onderzoek binnen en buiten het LUMC. De groep verricht baanbrekende chemische analyses en maakt daarbij gebruik van moderne analysetechnieken, zoals mass spectrometrie, chromatografie en NMR-analyses.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Martin Giera, associate professor, afdeling CPM
071 526 68 87

Solliciteren