Verpleegkundig Specialist (in opleiding) Nierdonatie en Transplantatie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Wil jij graag aan de slag als verpleegkundig specialist nierdonatie en transplantatie of wil je hiertoe opgeleid worden? Dan zoekt het Transplantatie Centrum jou!

In het kort

• Je komt te werken als verpleegkundig specialist of als verpleegkundig specialist in opleiding in ons Transplantatie Centrum
• Je werkt voornamelijk op de polikliniek maar ook klinische activiteiten vallen binnen jouw takenpakket
• Samen met drie verpleegkundig specialisten coördineer je het transplantatieprogramma
• De continuïteit van de ketenzorg binnen het Transplantatie Centrum waarborg en ontwikkel je samen met jouw collega’s van de kliniek en polikliniek 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist (in opleiding) begeleid je patienten en diens naasten rondom het niertransplantie proces en het nierdonatie proces. Samen met je collega’s coördineer je het transplantatieprogramma. Dit doe je lokaal, regionaal en landelijk. Het is jouw uitdaging om samen met de huidige verpleegkundig specialisten van de kliniek en polikliniek, de continuïteit van de ketenzorg binnen het Transplantatie Centrum te waarborgen en verder te ontwikkelen. Op de polikliniek werk je nauw samen met de andere verpleegkundig specialisten, de secretaresses en de wachtlijstcoördinator. Je coördineert de zorg vóór de niertransplantatie en voert zelfstandig poliklinische en e-health spreekuren. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de patient en donoren, maar ook onze medici en andere zorgverleners sta je te woord. Ook klinische activiteiten en een actieve rol in het Nier Team aan Huis zullen binnen deze functie worden vorm gegeven. Zo geef je voorlichting en onderwijs aan patiënten en collega’s zowel binnen als buiten het LUMC. Protocollen en zorgpaden worden mede door jou en je collega’s ontwikkeld en geïmplementeerd. En tot slot fungeer je als kwaliteitsfunctionaris door gebruik te maken en mee te denken over Value Based Healthcare-trajecten waarmee we zorgpaden voor transplantatie en donatie ontwikkelen en onderhouden.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een gemotiveerde collega met minimaal hbo-werk- en denkniveau, met een verpleegkundige achtergrond en die daarbij de masteropleiding Nurse Practitioner heeft afgerond. Mocht je deze masteropleiding nog niet op zak hebben, maar ben je wel bereid deze te volgen, dan nodigen we je ook van harte uit te solliciteren. In dit geval is het wel belangrijk dat je minimaal twee jaar relevante werkervaring met je meebrengt. Het is een pre als je affiniteit hebt met e-health. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en draagt ideeën aan voor de integrale zorg voor transplantatiepatiënten en hun donoren. Je hebt een proactieve houding, bent flexibel en leergierig, en kunt collega’s inspireren en enthousiasmeren. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kun je goed werken in teamverband. Tot slot is het belangrijk dat je kunt werken met de programma's Word, Outlook en Excel, en dat je kennis hebt van de Engelse taal. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct!

Meer informatie

Voor deze vacature zullen we referenties opvragen.
Het afnemen van een assessment kan mogelijk als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden toegevoegd.

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 4.481,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC). Als je start als verpleegkundig specialist in opleiding bedraagt het salaris tijdens de tweejarige opleiding maximaal € 4.078,- bruto per maand.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ruth Dam, verpleegkundig specialist Transplantatiebureau, telefoon: 071-529 89 92, e-mail: R.E.Dam@lumc.nl. Zij vertelt je graag meer over de vacature en het beroep van verpleegkundig specialist in het LUMC.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lisanne Blauw, postdoc

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het Transplantatie Centrum binnen het LUMC is een multidisciplinaire afdeling voor de zorg van orgaantransplantaties. Transplantatiegeneeskunde vraagt om veel samenwerking met de bij transplantatie betrokken specialismen en ondersteunende diensten. Op deze (poli)klinieken werken we onder andere met artsen, artsen in opleiding, verpleegkundigen, (poli)kliniekassistenten en medisch secretaresses aan een optimale patiëntenzorg en dienstverlening.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Emilie ten Horn, manager Transplantatie Centrum
071 529 8947
e-mail: E.N.M.B.ten_Horn@lumc.nl

Solliciteren