Verpleegkundige Shortstay Hartziekten

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Het hart is een zeer complex orgaan van de mens. Heb jij je hier als verpleegkundige altijd al in willen verdiepen? Dan is deze functie iets voor jou!

In het kort

• Je verleent zelfstandig zorg aan patiënten met cardiologische aandoeningen
• Je signaleert verbeterpunten en helpt zo onze zorg te verbeteren
• Je gaat aan de slag in een enthousiast team
• Je bent accuraat, stressbestendig en hebt een flexibele werkhouding
• Je hebt affiniteit met cardiologie 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de afdeling Shortstay Hartziekten verleen je zelfstandig zorg aan patiënten met cardiologische aandoeningen. Je coördineert de zorg voor de aan jou toegewezen patiënten en draagt bij aan de kwaliteit van de zorg in nauwe samenwerking met een enthousiast multidisciplinair team. Naast de vacature voor onze shortstay zoeken wij ook verpleegkundigen voor de Poliklinische Centra Lisse en Voorschoten. Hier voer je intake gesprekken met nieuwe patiënten, verricht je ergometrie testen, maak je ECG’s en beoordeel je deze en verricht je verpleegkundige handelingen. Hierin is de zelfstandigheid groot en werk je via korte lijnen met de cardioloog.

Wat vragen wij?

Je hebt de mbo- of hbo-V opleiding succesvol afgerond of beschikt over een inservice-diploma. Je hebt affiniteit met cardiologie, je houdt actief jouw vaardigheden en kennis op peil en ontwikkel je ze verder. Op deze manier lever jij een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team. Bovendien heb jij een flexibele werkhouding, ben je accuraat en stressbestendig.

Meer informatie

We nodigen ook jong gediplomeerden uit om te solliciteren. Vaste werkdagen zijn een optie. Dinsdag, woensdag en vrijdag hebben voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Hartziekten beschikt over twee Shortstay locaties waar patiënten opgenomen worden voor onderzoek/behandeling in dagopname. Patiënten worden opgenomen voor het ondergaan van onder andere een stressechocardiografie, cardioversie, ICD/ -pacemakervervanging, hartkatheterisatie, dotterbehandeling of ILR plaatsing (Implantable Loop Recorder). Kom je werken op de buitenpolikliniek Lisse en Voorschoten? Dan staan kwalitatief goede zorg waarbij optimale service en persoonlijke begeleiding voorop. Patiënten met hartklachten kunnen in Lisse of Voorschoten terecht voor een compleet consult; verpleegkundig, behandeling/onderzoek én het consult met de cardioloog.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: R.J. van Assema, teamleider, afdeling Hartziekten en polikliniek Hartziekten
071 526 22 89
E-mail: r.j.van_assema@lumc.nl

Solliciteren