Verpleegkundige Recovery

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Dan is ons OK-Centrum wat voor jou! Wij zoeken namelijk een senior verpleegkundige met als aanvulling de recovery-opleiding om ons team op de Holding, Verkoever en PACU te versterken. Door de hoge turnover en de complexe zorg heeft de afdeling een dynamisch karakter. Je komt te werken in een hecht team, waar jij je als teamspeler snel thuis gaat voelen!

In het kort

• Je werkt binnen het OK-centrum op verschillende units
• Hierbinnen vallen de Holding (kinder)Verkoever en PACU
• Je komt te werken binnen een dynamische omgeving
• En werkt met verschillende, complexe patiëntencategorieën 

Wat ga je doen?

Als recoveryverpleegkundige ga je aan de slag bij het cluster Pre- en Postoperatieve Zorg, onderdeel van het OK-centrum. Bij dit cluster werk je afwisselend op de units: Holding, PACU en Kinder- en Volwassen Verkoever. Op de Holding worden patiënten voorbereid voor de OK en op de PACU liggen patiënten die intensieve zorg nodig hebben of te instabiel zijn voor de verpleegafdeling. De conditie van de patiënt kan na een operatieve ingreep acuut veranderen. Snel en adequaat reageren is daarom van levensbelang. Na maximaal 24 uur wordt de patiënt overgeplaatst naar de Intensive Care of een passende verpleegafdeling. Op de verkoever verblijven patiënten maximaal vier uur waarna ze weer naar de verpleegafdeling gaan. Bij het cluster Pre- en Postoperatieve Zorg werk je nauw samen met een groot anesthesieteam. Samen met de behandelend anesthesioloog ben je zowel vóór als na de operatie verantwoordelijk voor de zorg van de patiënt. Ook assisteer je de anesthesioloog bij de medische verrichtingen zoals bijvoorbeeld regionale anesthesie. Je werkt dus met verschillende patiëntencategorieën in een dynamische omgeving. Iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Wat vragen wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gedreven recoveryverpleegkundige, het liefst met enkele jaren ervaring. Belangrijk is dat je rust en vertrouwen uitstraalt naar onze patiënten. Verder beschik je over een proactieve houding, ben je flexibel, sta je stevig in je schoenen en lever je een actieve bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen.

Meer informatie

De zorg op ons OK-centrum gaat 24/7 door. Dit betekent voor jou als recoveryverpleegkundige dat je ook meedraait in weekend-, avond- en nachtdiensten. Ben jij nieuwsgierig geworden naar het werk als verpleegkundige op de Holding, Verkoever en PACU binnen ons OK-centrum? Bekijk hier onze nieuwste film over werken op de OK! 

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega's.

Benieuwd naar wat de OK je nog meer te bieden heeft? Neem een kijkje op www.werkenopdeok.nl.

Voor deze vacature zullen we twee referenties opvragen. 

Je kunt ook ver voor de sluitingsdatum van deze vacature solliciteren; we nemen dan al eerder contact met je op! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nabil Sadeqi, IC-verpleegkundige

Nabil Sadeqi

“De dankbaarheid van patiënten geeft mij de spirit dit werk te blijven doen.”

Je werkplek

De topklinische en topreferente status van het LUMC zorgt ervoor dat speciale medische ingrepen plaatsvinden in ons moderne OK-Centrum. Denk bijvoorbeeld aan orgaantransplantaties die alleen mogelijk zijn in ziekenhuizen met een speciale vergunning. Het OK-Centrum bestaat uit vier clusters. Eén daarvan is het cluster Pre- en Postoperatieve Zorg, dat onderverdeeld is in vier units: de PACU (zes bedden voor intensieve post-operatieve zorg), de Holding (zeven bedden voor pre-operatieve handelingen), de Kinderverkoever (zes bedden voor postoperatieve opvang van kinderen tot 16 jaar) en de Volwassen verkoever (veertien bedden voor postoperatieve opvang).

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Nick Vink

Contact: Diederich Cornelisse, Manager OK-centrum
071 529 8557

Solliciteren