Verpleegkundige KOHG

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben je een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in een hoog professionele en dynamische omgeving? Wil je graag kwalitatief hoge zorg leveren aan een complexe patiëntengroep? En vind je het leuk en uitdagend om de afdeling verder vorm te geven? Dan zijn we op zoek naar jou op onze afdeling KOHG (Keel-, Neus- en Oorheelkunde, Kaakchirurgie, Oogheelkunde, Huidziekten en Gynaecologie)!

In het kort

• Je komt te werken op een dynamische afdeling waar verschillende specialismen aan bod komen
• Het zwaartepunt ligt op chirurgische behandelingen
• Iedere dag zet jij je in om de beste zorg te geven aan onze patiënten
• Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en specialiseren

Wat ga je doen?

Op de afdeling KOHG komen de volgende specialismen aan bod: Keel-, Neus- en Oorheelkunde, Kaakchirurgie, Oogheelkunde, Huidziekten en Gynaecologie. Veel van onze patiënten hebben een oncologische aandoening en het zwaartepunt ligt op chirurgische behandelingen. Werken als verpleegkundige op deze afdeling betekent dat je kwalitatief hoge zorg levert aan patiënten met complexe ziektebeelden binnen deze specialismen. Verder betekent dit dat je actief en intensief contact hebt met de patiënten en hun familie. Spreekt jou dit aan? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat en hebt de opleiding tot verpleegkundige (mbo-V of hbo-V) afgerond. Als je al werkervaring als verpleegkundige hebt opgedaan, dan is dit mooi meegenomen. Heb je dit nog niet? Geen probleem, ook verpleegkundigen met minder ervaring nodigen we van harte uit te solliciteren! Wat we wel belangrijk vinden is dat je gastvrij bent, zeker naar onze patiënten. Als je ook nog gevoel voor humor hebt, dan is dat natuurlijk helemaal mooi. Verder ben je flexibel en kun je snel schakelen. Vanwege de wisselende zorgzwaarte op de afdeling en de gevarieerde samenstelling van het team is het belangrijk dat jij je makkelijk kunt aanpassen.

Meer informatie

Voor deze functie worden referenties opgevraagd.

Wil je eerst een dagje meelopen? Dat kan! Stuur ons een mailtje en dan plannen we wat voor je in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kevin Mensink 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De KOHG is een redelijk nieuw gevormde afdeling die volop in ontwikkeling is. Op de afdeling worden zowel kort- als langverblijfpatiënten opgenomen. Binnen de afdeling werken verpleegkundigen, verzorgenden, artsen, secretaresses, leerlingen en servicemedewerkers nauw samen en heeft iedereen zijn eigen specifieke inbreng. De afdeling wordt aangestuurd door twee teamleiders die ondersteund worden door een verpleegkundig manager. Je komt te werken op een dynamische afdeling met een wisselende zorgzwaarte.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Leo Kouijzer, manager verpleging, afdeling KOHG
06-11247961
w.l.kouijzer@lumc.nl

Solliciteren